Brijac Covik je umro kako je i zivio kao stoka sve je odradeno kako treba

Svršio s 3 body problem. Fakat je dobra serija. I dočim meni paše da je sve došlo odjednom, čini mi se da bi za seriju dugoročno bilo bolje da dolaze epizode tjedno pa da se priča i raspravlja o njoj.

Baš mi je pasala serija. Odlična gluma, priča, glazba, sve. Koliko god su dečki sjebali kraj Game of Thronesa, očito znaju napraviti adaptaciju napisanog sadržaja. Zbilja kvalitetan SF gdje ljudi pričaju inteligentno i postavljaju logička pitanja. Ko će sad dočekat novu sezonu….

Pogledao 5 epizoda TWD The ones who live i hvala bogu da ima još samo jedna. Neka melodrama cijelu sezonu, preživili 2 pada helikoptera, toliko besmislenosti da jedva čekam da završi i da se ne vraćam više niti jednom spinoffu ili ćemu već jer ovo je užasno ispodprosječno.

Skellington

Ja i prestao to gledat već nakon 2 epizode, baš se vidi prisiljeno i razvlačeno ko tijesto da ima više a taj kolač neće puno ljudi jesti.

Ta serija je umrla kad su došli u zatvor, pa ih je Negan kao zlikovac jedno vrijeme držao na životu. Pogledao sam sve jer mi je bilo žao prestati nakon toliko gledanja, ali s vremenom se samo srozavala kako logikom tako i svime ostalim. Ni meni nije jasno kako drži takvu ocjenu na imdbu, to me i nagnalo da pogledam, mislio sam nešto se promjenilo, ali po čitanju samih reviewa se vidi koliko je to tup review, a serija je stvarno slaba.
      Sterlok odlučan da izmuze šta još stigne. Ne možeš mi napravit dva pada helikoptera di se oni kao glavni likovi samo stvore živi i zdravi s nikakvim ili sitnim ogrebotinama, pogotovo drugi iz kojeg su iskočili po nevremenu i samo se stvore u toploj sobi sve super krasno i onda drama ko će šta će 50 minuta. Smijurija po meni teška..

Isto kao što ne mogu postojati "živi" leševi koji hodaju, i to godinama bez da se raspadnu, i da ih muhe ne pojedu. To je serija za mozak na pašu i kao takva je dobro funkcionirala prve dvije-tri sezone. te sad ovaj dodatak koji je napravljen u visokoj produkciji, dobro je odglumljen, dobro je napisan i zanimljiv je…zato i dobre ocjene publike.

Sterlok

Kakve veze ima što serija ima zombije, to ne znači da sve ostalo treba biti uvreda za inteligenciju.

Brijac Kakve veze ima što serija ima zombije, to ne znači da sve ostalo treba biti uvreda za inteligenciju.

Giphy - Home Improvement Halloween GIF by Laff

Jučer pogledao dvije epizode The Gentleman. Ne znam hoće održati momentum, ali zasad je čisti Guy Ritchie feel. Dobro pa su se sjetili njega angažirati, stvarno ima taj poseban mix komedije, krimića i akcije.

Zero odlična je serija, od početka do kraja jako dobro nećeš se iznevjerit 😃

5 dana kasnije

Stigla 3 sezona Alex Ridera za sad odlicno

8 dana kasnije

Gleda li se TWD: DD TBoC 2 sez.?

Danas je druga epizoda. Nije loše meni za sad, bolja mi nego TWD: TOWL..