Meni je ostalo još 10 epizoda Mr. Robota, kad ju završim onda krećem sa Casa de Papel, taman pogledam sve do izlaska zadnje polusezone ili sezone. Čeka se i Witcher
TV serije (općenito)
Ne gledat ak niste pogledali 5. sezonu dosad, heavy spoileri na početku.
Ne želim kraj....
Hvala Bogu da i ta sapunica više završava.
Bude li trebao plot za možebitni Squid Game season 2, evo ga:
Na drugoj sam epizodi druge sezone La casa de papel.
O seriji ću napisati dojmove kada završim.
Što se tiče Ursule Corbero kao Tokio.
Riba tip top ali kao lik u seriji nevjerojatno iritantna i odbojna.
Odǝʇ sʌǝ uɐodɐʞo
- Uređivano
Gledao itko ovu League of Legends seriju? Valja li išta, vidim da je ocjena na imdb u nebesima.
Isto kako su prije nekoliko godina hvalili onaj Warcraft film. Bolje ne.
Tuhy Squid Game je malo previše overhajpan. Fora je, zanimljivo, lako se gleda, al bome nije ni baš tolko jeben da mogu shvatit zašto su svi tolko poludjeli za serijom.
Pa prvenstveno jer ljudi ne prate Korejce i ne znaju da im je svaka serija ovakva, pa su se valjda zaželjeli. Meni je super, ali nije mi isto sad neka kvaliteta serija kakvih bome ima. Odlična serija, užasna gluma onih "amera" i naravno vrištanje kroz seriju određenih gospođa. Likovi su solidni, ali dosta serija ima razrađenije likove. Ruku na srce, ovakve zanimljive serije koje se pogleda u "šusu" Netflix nema često, mislim da joj je recept stvarno dobar da bude razvikana s razlogom.
Meni je serija na kraju neki miks Slagalice Strave (tko je gledao zna zašto), Alice in Borderlands (brutalnija, ali ipak lošija serija) i naravno luđačkog Korejskog mozga. Obožavam Korejce i totalno sam prestao gledat bili šta drugo.
Recimo Money Heist mi je lejm, cura gledala, ja malo u početku i totalno mi je postala bezveze kasnije.
A s druge strane, ja gledam Korejske ljubiće tak da nisam oličenje razuma
foggy bome kao da čitam sebe otprije više od 10 god kad sam otkrio Korejce i njihove ljubiće na tadašnjem Asia Torrentu. Otad su Turci pali u zaborav kao Osmasko Carstvo. Guilty pležr sam takav. Baš mi je jebeno što ih sad Netflix ima dosta, iako bi volio da i te neke stare ubace. Pogotovo Manga adaptacije kao Boys over Flowers, Ouran Host Club i slično
- Uređivano
yakuza_stinger Teško je priznat, ali nakon što jesam, apsolutno me nije sram
Toliko pretjeruju nekad da i mene smeta, ali jebo me pas, kak oni razrade likove i situacije to nema nigdje.
Mislim da se razumijemo, krenuo sam gledam Korejske filmove još davnih dana, i smatrao sam ih godinama, a i dan danas, najboljima što se mene tiče. Nikad nisam uživao u filmovi kao njihovima. Čak više nego u Japanskim filmovima.
P.s
Demon Slayer anime, vrh vrhova.
Ovo mi je trenutno jedna od naj anime serija, barem ove godine. Totalno me nekak podsjeca na DBZ, samo katane i demoni. Topla najtoplija preporuka.
Brijac vidim dosta pohvala, kako i od ljudi koji je igraju tako i od onih koji nemaju blage o čemu se radi.
My name - dobra serija, iako sam mislio da ce biti bolja. Ima puno nelogicnosti, ali drzi te pred ekranom.
Locke and key - Na 7 epizodi sam i dosad je vrhunska serija. Neznam kak ovo nisam prije gledao
danko-b My name - dobra serija, iako sam mislio da ce biti bolja. Ima puno nelogicnosti, ali drzi te pred ekranom.
Da, ali je stvarno osrednja. Najviše mi se sviđaju sve scene s nožem, baš je fina koljačina. Van toga, dosta slaba, emotivni dio ništ posebno, priča razbacana, od početka sam znao o čem se tu radi i sve je bilo jasno. Ima par brutalnih scena na kraju koje su me malo ispizdile, ali znao sam i da će se to desit.
foggy Demon Slayer anime, vrh vrhova.
Ovo mi je trenutno jedna od naj anime serija, barem ove godine. Totalno me nekak podsjeca na DBZ, samo katane i demoni. Topla najtoplija preporuka.
Dok je ozbiljna je super, humor mi je jako brzo postao repetitivan i naporan. Cesto bi epizode bile bolje bez njega. Zato su akcija i art koji ju prati vrh. Epizoda s vatrom na kraju prve sezone je nesto najljepse sta sam vidio animirano.
sanzo Dok je ozbiljna je super, humor mi je jako brzo postao repetitivan i naporan. Cesto bi epizode bile bolje bez njega.
Ma Nezko je zakon, a te glupave scene koje su u epizodama su super, barem meni su bile super. Možda sam se zaželio animea Uživao sam i u humoru i u akciji, baš ugodno.
Vatrica uf, da. Sad je izasao onaj neki film i onda 10.12. ako nisam omašio, kreće 2. sezona.
Nije da su korejske serije toliko bolje od ostalih, ali su unijele dašak svježine naspram ove zapadnjačke kreativnosti na koju smo navikli.
My Name nije za više od 8/10. Ali je i dalje veliki gušt za gledanje. Ko i Squid Game i Kingdom.