Ajme jedva cekam! Onda kupujem na Steamu i dovrsavam Mesu, jer posao koji su ti ljudi odradili je vrijedan postovanja.
HλLF-LIFE Universe
Poserem se na Valve i Gabena.
Poserem se na Valve i Gabena.hahahahaha legendo
Ahahahahaha! Da rade igre bili bi bogovi bez konkurencije. Ovako kad pogledam Uplay i Origin, tjesim se da postoji Steam kojeg je napravio Valve.
Fuck it! idem kupit Black Mesu
Poserem se i na steam..nabavio bi igre i bez steama..i mjenjao ga za zavrseni half life ili u prijevodu POSTOVANJE prema gamerima!
Nema tu postovanja, samo lova, a oni plivaju u lovi. Igre se ne rade iz postovanja, vec zbog love
Ne kupujem nista na steamu dok valve ne prestane bit just a shop i napravi pravu postenu AAA igru.
Glupo je ocekivat da ce to napravit kad steam ubija i hebeno im dobro ide.
Half Life 3 je u produkciji! Vjerujte ljudi!
Nema tu postovanja, samo lova, a oni plivaju u lovi. Igre se ne rade iz postovanja, vec zbog loveZato su prije igre bile bolje.Kad je sve tek pocelo radilo se zbog izazova,ljubavi i davalo se truda.Pa na kraju ako uspije dode i ta prokleta nagrada u obliku novca.Nazalost danas nas je preplavilo zivljenje na staroj slavi i imenima.Ili izlaze 3,4,5 nastavci neceg ili su remasteri,rebootovi ili kopiranja.
Sad je sve biznis.Na necemu gdje se stekla slava i ime se sada zaraduje u obliku stancanja i samo marketinskih trikova gdje se zamazuju oci u vezi napretka i inovacija.
A mi gluhi,njemi,sljepi...
Al jebote ako imas tolke pare daj nam tu jebenu igru i bok, ali je problem u tome kaj je pola ekipe otislo u studije di budu radile igre, a ne gladili ovog gnjusa po trbuscicu.
Da, jer u korporaciji je vrlo jednostavno progurati projekt tako sto lupis sakom o stol...
Ovaj projket bi i Emilio progural da sapne samo H3, o cemu mi pricamo!
I drugi problem je sto Valve ne radi igre samo da ih radi. Ako se njima ne svida nesto, sve skupa ide u smece. HL3 ako ikad bude realiziran, nece biti sklepan samo zbog fanova, vec ce biti poput jedinice ili dvojke, nesto sto se dogada jednom u generaciji i ostaje zauvijek kao referenca drugima.
Chono hoće reći da će biti obrnuto proporcionalan No Man Skyu
Sve je to ok, ali realno moglo se je ovo privesti barem nekom kraju, a ne ostaviti na najgorem cliffhangeru ikad. Još onda, kad su imali originalne ljude u industriji i dok su bili uhodana mašina kreiranja HL svijeta. Sad sve i da najave nešto, ne bi to bila originalna vizija Marc Laidlawa i ostalih koji su napustili Valve, a koji su uspjeli unutar 10 godina napraviti originalni Hal-Life, Half-Life 2, Epizodu 1 i Epizodu 2... Jer da se razumijemo, kompaniju čine ljudi, ne logo.
Šteta je jedina što nismo unutar ovih deset godina mogli više vidjeti od Marc Laidlawa...
Ne kažem da ne mogu to i danas, ali poražavajuća je činjenica da je, koliko već, deset godina prošlo od bilo kakve vijesti, ma hinta o produkciji? Pa faking TLG i Final Fantasy XV izlaze ove godine. Dajte makar recite da je in the making, a ne "Nemamo nikakve vijesti, osim trolanja fanova"...
Da, ja stvarno smatram da se, u ovom slučaju, moglo lupiti šakom od sto i napraviti Epizoda 3. Ne HL3 od 20h, već epizoda 3 od 4-5 i završiti to prokleto poglavlje. Sad se svake godine buildaju takva očekivanja, da je nemoguće da i da najave da bi ih ispunili. Onda fanovi sami sebe (me included) tješe da Valve čeka cijelo vrijeme napredak VR-a da predstavi HL nastavak... Lol. Pa zašto bi pravili HL3 kad ionako više nisu developerska kompanija, već komercijalna, samo su fantastični u njuškanju tuđih ideja i modova, koje su kasnije kupili i ubrizgali novcem da bude Valve u intro logou (Portal, DoTA, Counter Strike, Left4Dead).
Ok, ima tu i neke Valve magije, ne kažem, ali opet činjenice su činjenice.
Ja sam iskreno odustao od HL3, daj Bože da sutra ustanem i pročitam megalomansku vijest da je najavljen, ali ako sam nešto naučio u ovih deset godina je da ne zadržavam dah, jer bi se u suprotnom mogao udaviti od čekanja.
Naravno, kao i uvijek, ovaj post odražava mišljenje običnog forumaša i ni na koji način ne napada tuđa drugačija mišljenja :)