Member o cemu ti brijes stari? Napisao sam da je igra prihvatljivog izgleda za danasnje standarde.Znas li ti sta znaci "tech" u igri? Source je zastario izgledom ali ne i izvan standarda,a ti mi daj primjer novih igri koje uopce imaju "cokolino po pistolju i rukavicama".Daj mi primjer bolje fizike i gdje imas interakciju sa predmetima i potpunu slobodu a da si lisen bugova i glitcheva.Koja se igra nakon Hl2 usudila predstaviti bilo sta slicno gravity gun-u i koristenju istog u potpunoj neskriptiranoj slobodi?Zadnje na pamet mi pada Crysis gdje mozes uzimat predmete,kokoske i slicno pa nije na toj razini uvjerljivosti.Govorim o primjerima gdje praznu staklenu bocu mozes uzeti,razbiti je o zid u desetke komadica i onda sa poda najmanji komadic opet podignuti i s sa njim uciniti sta te volja.Istu stvar mozes uciniti sa drvenom kutijom s tim da ce staklo baceno u vodu potonuti a drvo ce plutati.U Hl igri kao i ostalim igrama sakupljas primjerice municiju ili healthe ali kada imas 100% healtha ili si pun municije,med pack ili ta kutija metaka pred tobom su zaseban predmet koji ima tezinu.Nisu samo textura koja kad je pokupis popunjava tvoj HUD nego predmet kojeg mozes podignuti i nositi sa sobom ako treba do kraja igre.Najbolji primjer za to je i sam achivement koji u HL2 EP2 zahtjeva da sa sobom negdje sa pocetka igre doneses vrtnog patuljka na kraj igre ili klasicni primjer u obicnom HL-u gdje moras otvoriti vrata a treba ti struja pa odes do olupine auta u kojoj se nalazi baterija za auto u motoru,izvadis je,odneses na potrebno mjesto,ustekas i dobijes struju za otvaranje vrrata.Sve bez cut scena,in game animacija ili bilo cega-CISTI gameplay!To zahvaca i napucavanje koje je super mesnato i bolje od pola danasnjih igri.Jesi kad pogodio strazara samostrelom na tornju u nogu i pustio ga da visi u tom polozaju?Ili primjer kada ti neprijatelj dobaci bombu koja do svoje eksplozije također predstavlja predmet kojeg mozes uzet,drzat koliko zelis i bacit gdje zelis,nikakav quick time event ili "press F for throw back granade" te nemoze sprijeciti da do napravis..Kad citav svijet u igri tako funkcionira,a ima 0 bugova onda mi kazemo da je impresivno.O umjetnoj inteligenciji necu ni pricat,jer danasnje igre jos nisu nadmasile onaj original iz 1998!Navedi mi novije igre koje to imaju? Koga briga sta su u međuvremenu izasle novije igre,sta to nuzno znaci da su bolje.Pogledaj si Max Payne 2 igru iz 2003 i tvoje novije igre.Pogledaj prvu Mafiu,neke MGS stare igre itd i danasnje poluproizvode.
danex83 ne sekiraj se,nemam se namjeru raspravljat vise od ovoga sa ovakvim clanovima.Pazi lik se zove member,ima 64 posta i među rijetkim platinama nalazi mu se platiniran Unravel..popularni Weky iliti Wedr4an na avatar slici ima lika iz unravela.Obojicu krasi to da im je 85% komentara pljuvanje po svemu sa jakim argumentima tipa rijeci "smece".Zadnji Wekyev post kojeg se sjecam bio je "...I prvi je super izgledao, pa je imao trainwreck gameplay, kao i svaki Battlefield." i sad od memebera citam u HL topicu o trainwreck gameplayu iz battlefielda 1.Ne tvrdim da je member Weky,ali svakako nemam namjeru ulazit u dublje rasprave sa njegovim trolersko toxicnim klonom.
EDIT: Chono7 da sam vidio video nebi se uopce trudio pisat! Usput,pogle koja genijalna prezentacija.Znaci na E3 ne prikazuju igru nego posebno izređen tech demo level za prezentaciju!Eh,dobra stara vremena kad je Valve radio igre..otisla u nepovrat :(