U procesu sam skidanja free triala za PS3. Bit će to moj prvi susret s MMORPG žanrom.

2 godine kasnije
godina kasnije

Pozdrav ljudi,

zanima me da li netko igra FF XIV? Ako ima koji server koliko vas je i tak neki info.

Ako ne igrate, da li biste igrali?

Htio bi počet igrat al neda mi se solo ili s puberima kao i sve do sad (WoW, Dota 2, CSGO, PUBG) pa me zanima da li ima interesa da nešto pokrenemo/napravimo!

Odgovorite u temu, na mail ili pp!

pozz

Majstore topik vec postoji, i to u tocnom podforumu, multiplatform: http://www.ffa.hr/forum/multiplatform/final-fantasy-xiv-a-realm-reborn/
Ajd novi si pa mozda ne znas, ali ubuduce upotrijebi trazilicu prije nego otvoris topik za stariju igru :

I da ti odgovorim na pitanje, jedno 99.9% sam siguran da ti tu igru ovdje nitko neigra. Ja sam vjerovatno jedini koji ju je ozbiljnije igrao... i ne, nemam namjeru vracat joj se, ako te slucajno zanima. Tako da ces se nazalost morat zabavit solo ili sa randomima kao sto sam i ja. No community i igraci su bili jako dobri za vrijeme mog igranja pa nebi trebao biti problem naci ok ekipu tj guild ingame, nema veze sto su stranci :)

2 godine kasnije

Igra ce imati New Game+

https://square-enix-games.com/en_US/news/final-fantasy-xiv-shadowbringers-patch

godina kasnije
5 dana kasnije
Sorcerer je promijenio naslov Final Fantasy XIV.

k
Trailer je prebrutalan. Endwalker ce biti odlican kao i prijasnje ekspanzije za FFXIV. Square Enix je napravio sjajan posao sa FFXIV.

10 dana kasnije

Već dugo vremena želio bi nabaviti PS4 verziju, ali ne znam da li moram plačati određenu mjesečnu preplatu ili je dovoljan PS Plus?

mjesec kasnije
    6 mjeseci kasnije
    7 dana kasnije

Ima li aktivnih igrača ovdje? U igri sam već dvije godine, imam lika na Lichu i sada na Omegi pa se javite 😃

Ceka se expanzija 🙂 Igram vec 6-7 god "umjereno", kad ima friskog contenta.

Sto se aktivnih igraca ovdje tice, nikad ih bas nije bilo, nazalost.

Soul šteta, valjda će se igra opet malo aktualizirati kad izađe Endwalker za nešto manje od 2 mjeseca. To tada imam još za riješiti dio Stormblooda i Shadowbringers.