fensisuperstar Picek vidi na redditu. Btw jel igras atm (mislim ne danas jer je parch na putu nego generalno)
Picek fensisuperstar igram stalno, sad sam opet malo aktivniji. RIješavam questove po regijama da mogu koristiti mountove za letenje i došao sam do savage dungeona da se malo u njima okušam. Znam da je održavanje, ali bi danas popodne trebalo biti OK.
Picek fensisuperstar ajd mogli bi, ja ću biti online nakon cca 19h kad dođem s posla i odradim trening ak ti je ok?
Picek fensisuperstar post content Endwalkera mi je isto jeben, pogotovo jer je zadnji dio dobar uvod u Dawntrail. Inače, trenutno si uređujem Sanctuary island, takvo opuštanje i gušt 😊
Picek Završim FFXV questline u nadi da dobijem Regaliu, a kad ono tek dobijem mogućnost da je kupim. A ništa, treba ići u ribičiju da se zarade neke pare za tutač.
Picek fensisuperstar riješio sam neki dan questline. Ali nisam skužio jel ima u Gold Sauceru neki merchant koji prodaje stvarčice vezane za FFXVI kao što je bio slučaj za FFXV questline. Iako na kraju questlinea za FFXVI dobiješ miniona i mount.
fensisuperstar Picek imaš. koristi onu opciju recently added items Imaš na pultu glavnom card vendora koji prodaje clive karticu za 200k I imaš vendora drugog pod tier 4 prodaje orchestrion rollove za 20k each