Final Fantasy XIV
ja čitav dan u igri nemam dceva :< fakat mi je zao vas kaj
@oxi na kojem si serveru?
- Uređivano
Tako je inace na izlasku svake expanzije, cak i prije nego je postala ovoliko popularna zbog streamera. Ladno si morao cekat po pola sata, sat ako nisi rano ujutro upalio.
Samo da to onda kompenziraju s džabe pretplatom na tjedan-dva jer ovo stvarno nema smisla.
- Uređivano
Picek pardon, sada je 4,678. definitivno ću pričekat koji tjedan s igranjem, nije da mi se žuri.
fensisuperstar na twintaniji
U 8-10 se logajte i nema nikoga. Tj "nikoga" :-D freetrialsi hc
Kad sam se jutros loggao u jednom dungeonu netko rekao i am free trial. I ja krenuo One of us! one of us! I ostala 2 lika ONE OF US ONE OF US.
Free trialsi zapravo znaju dungeone jako dobro :+D nemamo kaj drugo radit haha
Treba igrat ujutro kad nema takve gužve. A to je nemoguće jer sam na poslu, a podvečer/navečer nemreš upast. Očito će se trebat strpit još malo za neko normalno igranje.
- Uređivano
Picek taman sam te htio pitati ak oš igrati kaj i onda sam se sjetio aha da 3k Q 100%
on the other hand danas sam dignuo gold 60 i odmah sam udario malo belog... tokena!
ful gear 60. Sad dok dignem paladina na 60 idem rijesit Weavera do 60 pa armorsmith weaponsmith
brijem da cu prvo dignuti sve krafting na 60 jer mi je jednostavno najbrze a poslije paladina idem maraudera jer tankovi ulaze instant u Q. Samo dungeons bajo moj!
Sad mi je paladin 45 skoro 46. kad dodjem 50 do 60 cu sam tak preko 50 rouleta.
razlika 15 sekundi mislim da su fixali loginove
Bacit ću oko večeras. Malo sma spustio kriterije, sve to je ispod 2.000 je vrhunski
Picek a stari reci nekome da ti se logira dok se vracas kuci ili nesto
fensisuperstar a nemam kome kad živim sa ženom koja radi još duže od mene tak da prvi dolazim doma. Ono, imam mačku doma al sumnjam da će ona to znati
dodjes doma ranije a mačak ti igra na svom accu MiqoTea
@Picek ajde se javi kad bdes on Nemrem naći grupu za jebeni extreme triaale nikako
znači čekao sam sad vremena za thordan extreme i netko livao i nakon toga svi ostali livali ono fakof.
treba mi za knjigicu da si ispunim :3
fensisuperstar pokušao sam večeras, al nula bodova, queue prek 4.500. Jutro sam čak i uspio odgejmat nešto malo.