fensisuperstar pokušao sam večeras, al nula bodova, queue prek 4.500. Jutro sam čak i uspio odgejmat nešto malo.
Final Fantasy XIV
Da, istina je, iako nisam ziher da će tjedan dana biti dovoljno jer je od early accessa prošlo prek tjedan dana i još uvijek se nemre normalno igrat osim ak se probaš spojiti po noći ili rano ujutro.
ja se do 11.30 mogu logati komotno kao free trial.
Ja sam se naucio iz proslih pogresaka i odlicio zaobic expanziju bar do proljeca. Igra mi se, naravno, ali kad se sjetim koliko sam pizdio i na que od 1000, mogu si mislit kako bi mi bilo sad sa 6-7k
Tako da, nadam se da ce @fensisuperstar dotad dic kraftere da mogu odma narucit neki badass custom armor. Kao max level kuhar pocastit cu ga sa najboljom klopom u Limsi
Soul kad ovo dignem 60 i rijesim sve questove od svih profesija (a to ce biti kroz par dana sve) i rijesim sve dungeone raidove i extreme bacit cu se na combat klase. odmah nakon paladina ide marauder jer je tanking najbrzi za leveling kroz dungeone. a nakon toga se bacam na dps klase i njih cu levelirati mercenarijima. Taman ce do onda svi bit max level i imat ce onaj max buff za % dmg damage taken u dungeonima doslovno cu jebeno klizit. jedino sto bi probao ali to bi sa nekime radije da levelam mozda klase kroz onaj dungeon sistem.
fensisuperstar Sto se kombat klasa tice to nemoras sad u free trial, ako mislis kupovat full igru. Imas u Shadowbringers endgameu podrucje koje se zove Bozja. Tamo leveli lete! Nedavno kad je bio free week sam testiro sa lv 70 Dark Knightom i osto sokiran... Kontam da cu odma kad krenem Endwalker prvo tamo dici tih 10ak lv Reapera, pa igrat s njim msq.
Soul ma radim dungeone zato što dobijam keša a sa tim istim kešom kupujem item i kraftam kolektiblse sa kojima dobijam XP a usput dobijam skripove sa kojima pak kupujem gear za level 60 kraftere
im doing the flow.
fensisuperstar
Ne razumijem zašto grind za metarijalima i kraftanju lvl 60 geara kada ćeš na trećem questu ekspanzije počet dobivat besplatan common gear koji je bolji.
Svaka čast kada ti se da igrat sa toliko restrikcija, ja nebi imala živaca, pogotovo ako lvlaš kraftanje i nemožeš na market boardu provjerit materijale koje ti trebaju i kupit ih za sitniš, nego runnat dungeon 5 puta i držat fige da ti padne jedan.
oxi nego runnat dungeon 5 puta i držat fige da ti padne jedan.
ne kuzim ovo. Ne runnam dungeon da kupim materijal. Runnam dungeone jer kao tank dobijem svaki put hrpu golda jer je onaj in need reward ok. Plus dobijem masu Xp-a. i kakvo kraftanje. doslovno uzmes scripove i kupis ilevel 200 plavi crafting gathering gear. A scripove mogu štampati doslovno. Tako kad krenem u ekspanziju imam najbolji gear što mogu i mogu jurit kroz sve gathering crafting questove. usput sa scripovima kupujes master manuale za neke recepte koje inače ne možeš drugačije otključati. Plus skupljam achievmente.
oxi Svaka čast kada ti se da igrat sa toliko restrikcija
jedina restrikcija koju ne volim ej što ne mogu invat nekogu party that's about it. Ostalo je EASY.
fensisuperstar ako ti tako kažeš. Iako ako želiš "letit" kroz crafting lvling i dalje ne razumijem zašto si to radiš kada možeš kupit sa marketa sve navedeno za par sto golda, i "proletit" kroz krafting.
fensisuperstar Ostalo je EASY.
Level 60 cap.
Gil cap (previously 300,000, but it doesn't matter since you can't use the Market Board)
No /shout, /yell, or /tell chat options.
No Market Board.
No trading.
No Moogle Delivery Service.
@fensisuperstar slažem se s @oxi, iako je trial verzija proširena do lvl 60 (prije je bila do lvl 30) mislim da se za ozbiljnije igranje isplati uzeti subscription jer ovako gubiš dosta toga. Prvo, MSQ je toliko fenomenalan u ekspanzijama da se to ne propušta. Drugo, doslovno sam bio ovisan o Market Boardu kasnije u igri jer dosta dungeona zahtjeva određeni item lvl. S obzirom da nisam upgradeo blacksmitha bio sam primoran kupovati gear na Market Boardu. Također, trading izuzetno koristan. Ajde Moogle Delivery service sam koristio jako malo i mislim da se bez toga može no ovo ostalo mi je nekako must have.
- Uređivano
Ljudi.... Ako kupim ekspanziju zadnju ne dobijam do kraja early accessa nista. Do tad cu rijesit vecinu toga :-D
Tek kad zavrsi early access nova ekspanzija mi daje druge stvari.
Do onda je sve locked. Necu trosit pare prije toga.
I ja se zabavljam trenutno ovak. Ne znam zasto bi trebao letit kroz msq kad nisam rijesio vecinu kontenta. Zasto? Nacini na kojima se ja sa "limitacijama" snalazim su progamer as fuck. Radim extreme triale i tankam kao isus.
Glavno da se zabavljas. Samo ako ti je do lvliranja bilo cega, kazemo da bi bilo brze van free triala, ovako se nepotrebno mucis.
oxi pa ne mucim se bas, Mislim jedino sto ti i tamo moram ubit neku slatu ovčicu...
...počiniti genocid nad karakuima za vunu...
Radim Anima weapon quest i skuzim da mi treba 4x10 materijala svaki 150 tokena... feelsgoodman
za 1 step fuck