kabegami Valja valja, combat je odličan i zabavan i ima dosta postgamea.
Ako zanemariš kriminalno loše napisane likove da se odigrat, mada ja bi to ostavio za neko sušno razdoblje s obzirom na sve ostale naslove koji se trenutno nude.
Sram me priznat al ja sam utukao skoro 250h u taj drlog , valjda me ponijelo jer prvi Star Ocean: The Second Story (PS1) i Star Ocean: Till the End of Time (PS2) su mi ostali u sjećanju kao poprilično kvalitetni jrpg naslovi pa sam Star Ocean The Last hope krenuo igrat s puno entuzijazma koji je značajno ispario nakon prvih 25h kay . Nekav summary bi bio:
- Combat System Perverzija
- OST je nekakv prosijek niti dobro niti loše
- Glavna priča sasvim solidna može proći
- Likovi i voice acting užaš , za ovo pod 4.) imam prigodnu sliku;
Znači imaš ovu kay, najgori lik u povijesti jrpg industrije, glavni protagonist je teška plačipizda (Tidus je za njega mala beba) i mogao bi stajat u enciklopediji kao živući primjer hodajućeg cringe-a, ime Edge mu baš pristaje, imaš droljastu vilenjakinju (sad ovo će nekome biti plus 🤣 ) , imaš vilu koja ima iq prosječnog zagorskog purana ali eto dobar je healer pa je must have, ona mačka ili koji kurac već je je toliko oskudno odjevena da svaki put kad dođe nekakva scena s njom moraš strahovat oće ti specijalci upast u kuću i privest te radi pedofilskog sadržaja... . Ostali likovi su donekle ok,
maverick Wakka je jebeni rasista, religijozni frik i najogavniji lik u povjesti jrpg-a. Prezirem ga vise nego Micah-a iz RDR2.
Oplakao 🤣
foggy Meni je bila apsolutni gušt.
Same, mislim da sam jedno 15-20h sigurno potrošio na blitzball i sve level upao na lv99, imao sam blitzball dream team, jedine traume koje imam su iz ranih faza dok ne mozes kupit onog golmana iz al bhed tima, liku je gotovo nemoguće zabit gol 😃