Legendary_Hero Twillight Ma cijeli koncept DQ mi ne leži. Prvo grafički stil, a zatim totalni turn based koji mi je zamoran. DQ11 je još i open world što mi je sljedeća kritika jel nisam fan open world igara već linearnih.
Twillight Legendary_Hero Svi DQ su open world ili semi-open world sa puno slobode(kako bi zapravo rpg/jrpg i trebao biti), i imaju taj klasični akira toryama art koji baš paše jer su u principu to light-hearted igre s dobrin humoron kroz character traits i interakcije među likovima. Plus prepoznatljivi soundtrack koji se godinama nije mijenjao i baš jebeno paše. Čak su mi spin off igre poput Monsters i Heroesa odlične. Kad bi mora birati najdraži serijal u žanru ovo bi birao prije FFa 10 od 10 puta.
Legendary_Hero solidmerlin ATB? Znam samo za ono da se lik miče po battlefieldu ali je i dalje turn based. Zar postoji ATB? Zar je moguće da sam to previdio?
Miro Za boga dragoga ne uzimajte Grandia HD kolekciju na PSNu Oci bole glava puca kako to trza dok igras nema skipanja razgovora ma uzas. Jedan od najgorih hd obrada sto san zaigra
Miro foggy Gotovo je Grandia je sad serijal a koji sam zaboravio ako dode neki pravi remake ok ovo je gotovo
ThaUrban Upravo uzeo Atelier Ryza 1 & 2 iz Kanade, a gledam još za trojku gdje da ju kupim. Igre će biti povućene sa PS Store-a i iz dućana radi izbacivanja trilogije u novom DX izdanju
kabegami Znači, u studenom se igramo u smeću! Jako simpatična ideja i vizuali. Bude se definitivno igralo. A dolazi i ovo. Deveti mjesec je već krcat tako da će se imati što za igrati do kraja godine.
kabegami herc Super! Možda mu dam još jednu šansu. Nadam se da ima japanski audio, jer ne mogu podnijeti ono prenemaganje i kmečanje na engleskom. EDIT: Ima! "The game's voice-over language can be changed between English and Japanese in the Options menu"
foggy Xilia pri samom dnu Tales serijala - jedna od prvih koja je predivan svijet i dungeone zamijenila siromasnim i dosadnim open svijetom koji nema smisla nit imalo duse. Posto ima toliko igara za odigrati, ne vidim razlog da je opet igram.