herc
Ako je vrijeme sve što trebaju da bi ponovili Suikoden čaroliju, samo neka ga uzmu koliko im treba. Malo bode što je otišlo skroz u drugi kvartal 2024. ali dobro, izdržat ćemo.
Baš sam igrao i završio prvi dio, započeo drugi ali su me omeli Trailsi.
f_i_c_o mada volio bi vidjet official remake
Eh, ja čak i ne bi. Sama pomisao da ne igram na emulatoru, sa uključenim cheatovima za brzi lv up je zastrašujuća. Prvi dio ima ona dva gadna bossa koji su poveći difficulty spike… prestar sam ja za takve pizadrije.
f_i_c_o Teško jer Monolith Soft bi trebao dobit prava od Bandai Namco-a
Možda uspiju umetnuti nešto u Xenoblade 4, povezati sve u cjelinu i barem djelomično završiti priču…
sanzo osim možda po beskonačnim cutscenama
Ah, da vidiš samo drugi dio… 🤭
Igrao sam serijal zadnji put tamo negdje 2015./2016. i bio mi je ok, Sada mi je strašno naporan, MOMO i Jr su mi tako bezvezni likovi (općenito ne volim tu dječurliju u JRPG-u a bahata dječurlija je nešto najgore) i podsjećaju me na "'kay kurvu" koliko god se trudili biti ozbiljni i kompleksni. Xenoblade radi puuuno bolju stvar sa likovima i niti jedan nije naporan.
A i priča je pretenciozna. Ono, dva puta spomenuli Isusa i četiri puta riječ "Gnosis". Eh da, i zločesta Crkvaaaa uuuuu.
Niš, idem rađe igrat Trailse, i hejtat NIS-u.
Inače, info o još jedom Kickstarter projketu:
https://noisypixel.net/penny-blood-shows-off-gameplay-new-concept-art/?expand_article=1
Sviđa mi se kako izgleda.