herc Izgleda kao mobilno govno. Nadam se da je to samo povrsinski tako

foggy

Definitivno a jos najavljen i 1 i 2

Samo cekan oce izaci kakvo specijalno izdanje ili ce biti samo digitalija

Evo doslo CE izdanje za Dragon Quest i moran van reci da davno gluplje gore i jos skupo izdanje nisan vidija

foggy

Cili dan rifresan stranicu samo cekan kad ce staviti a ono kurac i 220e

Jebote

foggy Hit konfe

Ja mislim da grafika može biti puno bolja. Sranje od igre i sekira me Square-Enix.

Šalu na stranu, pobjeda od najave.

13 dana kasnije

Moj najdraži old-school Ys. Odličan gameplay, fantastična glazba i jako zabavno iskustvo.

kabegami E taj cekam. Svi kazu odlican, pa cemo da vidimo

25.10. Taman stignem završiti Reynatis.

Jedva čekam ovo.

6 dana kasnije

kabegami Jučer taman frend linkao kak su ukinuli gender kod glavnog lika 😃 Sad imaš Type A i Type B, a klase nemaju gender. I još ima takvih nekih primjera kroz igru, a ostavili su voice acting kak je bio.

10 dana kasnije

foggy

Taj sweer baby inc se valjda umisa, koliko vidin oni upadaju minjaju boju gendere i to.

Evo prije par dana je izasla igra Flintlock di su oni prominuli boju i svasta na liku i igru ne igra niko. Valjda 500 ljudi igralo na steamu.

Ne kuzin sto stvarno svi vole gubiti novce

@foggy

Ja san u problemu, znaci Chained Echoes ja san to pratija gleda bla bla. Onda je dosla na gamepass ali bas u vrime kad san igra nesto drugo i vise neman pojma sto je bilo. U glavi mi je da san je proba i da mi se nije svidila ali gledajuci gameplay nekako mi je sve nepoznato. Sad ili san u to vrime proba nesto drugo pa mi se pomisalo neman pojma. Znan da je dosta brzo posla sa gamepassa.

Cini mi se da cu ja to morati kupiti in opet probati