Legendary_Hero Zadnje sam igrao Personu 3 i vrhunska mi je. Personu 4 (PS2) imam, ali ju još nisam igrao. Personu 5 sam bio počeo i odustao. Što se tiče turn baseda FFX dajem prednost (to je samo moje mišljenje). Isto kao što velika večina govori da je Junction i draw sistem iz FF8 užasan, osobno ih smatram vrhunskim mehanikama, a Junction sustav smatram najboljim sustavom razvijanja likova u JRPG-u.
Voliš Drawat magije 10 minuta od Seifra da imaš dosta Aure za do kraja igre?
Levelanje gdje trebaš 1000EXP za sve levele i gdje svi neprijatelji daju isto EXP, a ti leveli skaliraju i apsolutno ne znače ništa ti je isto ok? Ideja da bindaš nešto na atribute je i meni dobra, ali ne izvedena na način na koji je FF8 izveo napredovanje likova. Ne smeta mi toliko jer i ja volim tu igru, i to jako, ali ne mogu pričati o nekom super combatu nakon sustava s materijama i svime što je FF7 imao, i to bolje u svakom segmentu.
Legendary_Hero Tales of, preferiram stare odnosno Symphoniju, Abyss, Graces f (one sa PS1 nisam igrao), Vesperiju imam ali sam ju stavio na stand baj.
Phantasia sa SNESa je jedna od najboljih, Destiny 2 (Eternia ili kak je već bio alternativni naziv) je najbolji PS1 Tales i isto jedan od top naslova, za ostalo se slažem. Tales u stvari svakom nastavkom malo doradio fajt, ali Arise ga je napucao efektima a pojednostavio sve ostalo. Možda Berseria ima najbolji fajt od svih, a Graces F mi je najbolja Tales igra kao komplet.
Legendary_Hero Star Ocean 3 je solidan, nisam ga završio, ali uzeti ču ga na PS4 preko storea na nekoj akciji, dok u SO4 valja gameplay i svijet, odnosno grafički spektakularna igra, dok su priča i likovi užaš s naglaskom na likove (izuzev nekih naravno).
SO4 ima dobru priču. Ispričana je traljavo, ali ideja iza druge polovice igre mi je bilo odlična. Igrao sam ga prije možda godinu dana. Poiteže neke divlje teme i žešće duboke pizdarije.
Legendary_Hero Rogue Galaxy nije hardcore, ali ima taj akcijski zanimljiv štih pa ga ubrajam u neku vrstu favorite-a.
A da, solidan, ali simple. Fajt je repetativan i osim razvoja oružja malo toga me tjeralo dalje. Igrao sam tj počinjao jedno 5 puta i nikad dovršio.
Legendary_Hero Lost Odyssey je FF na X360. Sviđala mi se glazba, svijet, likovi i gameplay. Priča osrednja kao i glavni negativac.
Glavni baja užas da. Priča meni dobra, imortals brija i protagonist super. I dobar je bio onaj mage iz ekipe, čak ima i humora.
Legendary_Hero To je samo moj osvrt na spomenute igre, svatko ima svoje što preferira.
Na kraju dana bitno je sebe zadovoljit, a ne druge 🙂 Kad se igra jel 😃
Zato pola novijih igara i rade takav fajt, tj pokušavaju 🙂
yakuza_stinger FF7 jer je active time, pa nema spavanja za vrijeme borbe
Osim ak ne staviš na passive, da 😃