Pitanjce.
Jel igrao tko i kakav vam je Grand Kingdom iz 2015. (Ps4 i Vita)?
JRPG igre
Top 100 favorite console games of all time in Japan, per 50,000+ users
https://www.nintendoenthusiast.com/100-favorite-console-games-of-all-time-in-japan-50000-users/
maximalni Ja sam kupio igru, nešto malo sam bio gledao o njoj ima sad već jedno 3-4 godine. Ono što ti je bitno je da je platina unobtainable. Serveri su ugašeni 01.10.2019.
EDIT: zapravo sad malo letim pogledom, ne znam, izgleda da je moguće dobiti platinu, ali ti server closure dodaje 150-200h na igru
Shin megami tensei v je predobra igra. Preporučujem
foggy Nisam igrao igru al sam gledao par recenzija.Gdje su napomenuli tih par stvari,a među ostalima i težinu.
Btw.Japanezeri birali Top 100 RPG igara
Persona 5 Royal na 93.mjestu,a Nier Automata na 48.
Prva je Zelda.
Smješan popis tj.mjesta - https://www.nintendolife.com/news/2021/12/japans-top-100-console-games-of-all-time-revealed-according-to-a-nationwide-tv-network-poll
Sigurno nesto za mobitele opet
master_x
Ne vjerujem. Sakaguchi je najavio stanku nakon što je završio Fantasian pa mislim da on nema veze s ovime.
foggy
Lako moguće.... a opet može biti tisuću drugih stvari.
Potajno se nadam da je došao k sebi (Matsuno, jel) pa piše neku novu igru za velike konzole.
A sve su glasnije glasine o FFTactics remakeu... tko će ga znati.
Iskreno, nemam pojma što bi uopće mogli rimejkat.
Priča je savršena, onakva kakva je. Igra je i dalje dosta igriva (iako bi neke preinake bile dobrodošle kako bi igra stala u korak s vremenom), soundtrack je vrhunski a i art je izuzetan.
Ono čega se "bojim" je to da bi ga mogli baciti u neke Octopath vode, a to ne bih želio.
Sve u svemu, prije bih želio potpuno novi, 2D taktički RPG i priču s njegovim potpisom. Ili pak novu igru iz (zaboravljenog) (Tactics) Ogre serijala.
kabegami Pa baš, slažem se. Oni pixel remasteri FF igara mi izgledaju gore od originala. Meni osobno Octopath grafika nebi smetala, to mi je ujedno i super igra, ali nema potrebe za tim svim. Možda naprave remake part 1, 2 i 3 za Tactics
Tactics Ogre nikad nisam odigrao, ali zato Growlanser jesam i bio mi je genijalan. Ima tih starih igara koje nikad nisu išle do naše regije, to bi bilo pametnije remasterirati pa da odigramo to što valja a nismo.
kad smo već kod jrpg-a . . . gran turismo 4 je jučer ima godišnjicu izlaska
jedna od najboljih i najluksuznijih jrpg igara ikad !!
k i onda stave PAL koji je izašao tek iduće godine
- Uređivano
vjerojatno si jedan na tisuću koji je primijetia :3 (ja nisam!!)
k nek mi za nagradu pošalju GT7, neću se bunit
al sjećam se kao da je jučer bilo kada su određeni pripadnici GP-a na forumima govorili kako su se domogli japanskih verzija za cca 900kn jer nisu mogli čekati. Koje je to kolektivno ludilo bilo