Često čujem hvale o Xenogearsu, ali nažalost nikad ga nisam igrao. Šteta što ga nisu izbacili kao PS3 Classic kao što je to bio slučaj sa Suikodenom 3 ili neki HD remaster.

DuckStation emulator, dić malo teksture i udaraj. Možda ima i neki dobar HD pack za ultimativno iskustvo. Xenogears je brutala od igre, niti jedna Xenosaga kasnije nije bila niti 10% Xenogearsa.

master_x To je ono mobilno govno? Ovo želim da propadne, svim silama. Mrzim ovaj projekt

foggy Pa neznam još jel govance,čak se i nađe negdje folija gdje je to umotano bilo.
        Serveri ne rade pa ne mogu isprobat.
        Zasad ima 4.4/5 ocjenu.

master_x Meni je osobno sve što guraju na mobitele govno. Nema tu kruha, sigurno nije microtransaction-free i jasno je zašto se rade te igre. Ono što sam vidio po traileru izgleda jadno, a i da valja, nema šanse da to upalim. Kakav mrtvi mobilni gaming.

Evo moje "originalne" verzije Xenogearsa jos iz 1998g.,lol...cdi su i danas u odlicnom stanju!
          Moram priznat da mi igra na prvu nije bila najbolja, ali razlog su bile neke zivotne okolnosti, cura tadasnja npr, kojima sam bio vise zaokupljen( pussy je pussy jbg..🤣)...srecom na drugo igranje krajem 1999 je sve sjelo na svoje mjesto!

Kako je tužno vidjeti Square Soft na coverima igri kad se sjetimo kakve su samo vrhunske igre radili, a sad su samo sjećanja na prošle dane.

6 dana kasnije

Igrao sam Ys 8 od 19:00 do 05:00. Ukljestio mi se, cini mi se, zivac u ljevoj ruci i ne mogu je micati kako treba i boli ko vrag. Idem kod ljecnika u 11:30, sto znaci da u cirka 12:15 nastavljam igrati dalje...

Igra je jebeni masterpis. Eto...

f_i_c_o da, a i sad kad se mapa otvorila uzivam u rjesavanju side questova i traganju za nestalima. Pred kraj 5. chapter sam.
            Sad kad imam one iteme da jos brze trcim i double jump ovo postaje milina za traversati po mapi, brze cak nego u nier automata.
            Da ne spominjem da danin combat rulla, a glazbu ne mogu dovoljno nahvaliti. Imali li forgetable ili lose muzicke kompozicije u ovoj igri? Mislim da nema!

E da dobio sam bolovanje ovaj tjedan. Igracese sve u 16 igre!

maverick Ys IX ima još bolji fajt, tečniji je, ali i malo drugačiji jer je drugačija i kamera i pristup. Meni baš recimo paše u Dani sve, apsolutno je super zabavno fajtat se, istraživat, učit o njoj i sve skupa je fenomenalno zapakirano, a da ne pričam o glazbi, već sam par puta sherao skladbe, stvarno su vrhunac OST-ova.

Celceta je tak-tak, i onaj Origins... Ali i dalje super fajt imaju. I naravno, double jump mila majka svih perkova.

foggy double jump i speed boost kod trcanja, a ova igra ima oba.

Pa sad kad sam se narajcao na ys8, morati cu i 9 igrati, ali bogami ne na switchu jer framerate je kriminal, a i igra zna biti dosta blurry na 4k ekranu, a sad ne znam kakva je reza na ps4 ili je bolje na pc jer bih mozda moga barem 1440p rezu staviti da je framerate jos pristojan.

maverick pc jer bih mozda moga barem 1440p rezu staviti da je framerate jos pristojan.

Znaš mozda specke laptopa/pc-a? Falcom-ove igre u pravili nisu prezahtjevne sto se hardware-a tiće

f_i_c_o Pa i nisu kad imaju PS2 grafiku 😉
                    Al su odlične.Kupih Ys VIII pred 2 tjedna ali nikako na red za odigrat,kao nit Persona 5 te DQ 11.