- Uređivano
foggy Ona scena smijanja Tidusa i Yune mi se upekla za 3 zivota
gledaj pri ponovom igranju (nakon dobri 15ak godina) me manje pogadja scena jer...zapravo Yuna kaze Tidusu da se treba smijati u treskim trenucima i smijati im se (jer ona je jadna to naucena zato da kao summoner uvjek daje hope ljudima i u najtezim trenucima i ne odaje osjecaje) i kako mu zeli to prenjeti i zato se oni oboje smiju. problem je sto glumci odrade jako los posa, ali sama poruka je zapravo jako dobra i zbog tog saznanja me ta scena vise ne nervira kao prije, vise me nervira losa gluma.
kazem volim Yunu neopisivo vise nakon ponovog igranja.
kabegami A to je kao bio i cilj. Jer je cijela situacija bila neugodna pa ju Tidus pokušao nasmijati kroz takvu nekakvu glupost.
napisao sam gore sto je zapravo bilo. obratno od toga sto velis. i ja sam to prije mislio.
Ma sve je to ok, uglavnom su čisto pristojni. Naravno, sve dok izostaju kmečava maloljetna gamad koja ne služi apsolutno ničemu.
hahahahhah. ali tocno OVO!
Nemoj samo zaboraviti 'kay kurvu.. (ako nisi igrao, spašen si).
fala dragom bogu nisam...
Japanci znaju bit cringe haha, ali to mi je nekak vec i drago jer evo imamo se cemu smijat
malo cringa je ok. xenobalde chronicles riku level ili FF10 tidus te nedaj boze FF13 snow nisu nikako ok!