JRPG igre
Ništa loše nisam mislio. X360 ima dosta bugova, slowdowna, leđenja. Sve je ispoliramo u Remastered verziji.
No frx. Nego kakvo je to vrijeme na X360 bilo:
- Lost Odyssey
- Blue Dragon
- Eternal Sonata
- The Last Remant
- Magna Carta 2
- Tales of Vesperia
- Infinite Undiscovery
- Star Ocean: The Last Hope
solidmerlin Mene su kupili u pocetku odma, plejku sam zaboravio u roku Lost Oddyseya.
Ok, par naslova s liste je mediocre, ali krenuli sukao Jrpg masina i cim nisu prodali mrljone odma su odustali.
Ajmo iz zabave tier lista:
S - Lost Odyssey, The Last Remnant
A - Star Ocean: The Last Hope, Eternal Sonata
B - Blue Dragon, Infinite Undiscovery
C - Tales of Vesperia
MagnaCartu 2 nisam igrao.
Još ako dodaš i one koji su odmah bili multiplatform:
S - Final Fantasy XIII,
C - Resonance of Fate, Final Fantasy XIII-2
FFXIII je treći u S tieru, a C tier ide ovako: RoF, FFXIII-2, ToV
- Uređivano
Solidno si poredao ove sto sam ja nabrojao.
Magna Carte 2 se najslabije sjecam…
Od RoF sam odustao a o FF13 sagi imam nisko misljene. Bolji mi je bio Nier tada.
Sve redom mediocre igre, ali jrpg zanr je odavno na aparatima i da nije Atlusa, Falcom-a i Monolith-a, vec bi palili lampione jos u prošloj generaciji konzola.
- Uređivano
3 najlosije igre sa ovog spiska meni su bolje od citavog opusa Falcoma i Atlusa. I Monolith zna malo zasrat. Npr razvuceni Xenoblade 1 te usrana Torna.
solidmerlin ni ja nisam najveci fan Falcoma i Atlus, ali kritika i kvaliteta govori u njihovo ime.
foggy square izbacio DQ3 i Star Ocean 2 remaster je genijalan
Jel se cujes?!
Cijela jebena generacija je remaster indie/pixel drek generacija. Kupis 800€ konzolu da bi igrao usranu igru pogledom odozgo iz 41. Ne hvala, barem sto se mene tice.
Igra se Final Fantasian, jos uvijek
Procitao sam na HLTB da prica traje 20ak sati. Kontam taman za mene! I sta se desilo? Evo me na 57h
Prelazim skoro sve side questove ️ fak.
A danas mi stigao KCD2 pa mi neugodno ostaviti Fantu nedovrsenu… ne mogu ️
solidmerlin mozda Act 1, ali drugi act je duzi od toga alone, plus nije lagana igra pa je 60h satnica.
Brace yourselves, mobilni Suikoden is coming (free to play, sigh) - https://www.konami.com/games/suikoden/star_leap/us/en-us/
Vidio jucer, bljucnuo u usta, zaboravio.
Vidjeh i ja… Prvo šok i sreća a onda te zabljesne ovo ios/android. Čak i kad na tren pomislim da izgleda simpatično, sjetim se da je za mobitele i bude mi zlo…
Eh moj Konami… jedino što me u tome svemu tješi je da možda negdje postoji trunčica nade za novu, pravu igru. I neka samo ožive True Runes sagu… nitko sretniji od mene.
Dobar znak za budućnost,popularnost jrpg igara je u porastu tako da to možda podstakne Konami da napravi novi nastavak…mislim da bi i prodaja bila dobra jer je stvarno puno fanova koji ga željno iščekuju. Primjecujem u trejleru da se pojavljuje Flik koji je jedan od najpopularnijih likova kao i Humphrey i Viki. Takodje vidim da nas radnja bar u jednom trenutku vodi u Scarlet Moon Empire jer prepoznajem Gregminster…za ostale gradove i sela nisam siguran.
Ja i dalje nisam prebolio Gremia.