• Uređivano

solidmerlin Međutim najbolji lik BDa je Toripo.

Ovo je nešto šta bi ja reka u pojedinim danima u tjednu. 🤝

Btw, Blue Dragon & Lost Odyssey u Top5 X360 igara ikad, amirite??

skoro dva sata sam dodgeao i boga i gospu na hardu na zadnjem bossu u oath in felghana . . . i sad mi kontroler drifta. malo mi je smiješno, al malo i nije. 🤕

epska igra btw

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

To ću u backlog. Kažu svi ponajbolji Ys, pa ćemo da vidimo. Na Originsu sam razbio tv, moram pazit šta s ovim radim.

• sanzo

•  
        •  
      • Uređivano

foggy

Šta te je mučilo u Originsu? Nije mi se činio posebno težak, kratak je i zabavan.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

sanzo Platina u to vrijeme, hard run. Probaj 🙂

• sanzo

•  
            •  

foggy

Ne hvala, prošao sam ju sa sva tri lika i to mi je bilo dosta, još mi je je i jedan trofej zbugao pa da sam i imao volje ić po platinu ne bi.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

sanzo 2-3 hita na svakom bossu i mrtav si. Uzas, dosta tesko i nekad jako frustrirajuce. I boss rush mode je kaos, pogotovo jer zna zastekat

• sanzo

•  
                •  

foggy

Mogu zamislit, pogotovo na onoj glupoj stonogi. Bila je iritantna i na normalu.

Legendary_Hero Infinite Undiscovery?

Sviđa mi se ta glupa igra, ali . . . Xbox 360 je puno bolja konzola nego šta misliš Ha-Ha-Ha. Postoji BRDO veličanstvenih igara na toj konzoli.

Infinite Undiscovery je nered - veličanstven, simpatičan nered. JRPG ekvivalent B-filma s blockbuster budžetom: pun je nekih quirky mehanika, neujednačenog ritma, ali ima i krcato šarma koji te nekako drži prikovanim za kontroler. Infinite Undiscovery ka primjer one igre koja se usuđuje sanjati velike snove, ali onda i posrne još više, al zbog toga je vrijedi igrati lol. Fali toga nekad.

Sad me uvatila nostalgija. Jel se ko od vas JRPG legionara sjeća:

1 / 2

Na ovome je charcter designer tip šta je director na Stellar Blade.

Jebate, jel ovo Xbox Series X|S Backward Compatible?? Stari moj, nabavit ću Series S, lmao

k

Sjećam se iako nisam igrao. Dosta je hvaljena igra i uživa status kvalitetnog jrpg naslova na x360.

@foggy Razmišljam uzeti si The Last Remnant sad kad sam završil sa Metaphor ReFantazio (možda odigram još par sati).

Dopal mi se davno, još dok sam imal komp - PS2 era, jedini PS kojeg nisam imal.

montoya

The Last Remnant je jedan od najboljih taktičkih jrpgova. Samo pripazi igra je ultra hard teška i trebati će ti vremena da sve pohvataš. Imam dosta iskustva plus osvojio sam platinum pa ako zapneš slobodno pošalji poruku ili tu pitaj o game mehanici.

Uzmi remastered verziju, jel x360 verzija ima dosta bugova i neke mehanike su unazađene u usporedbi s reizdanjem.

Legendary_Hero odigrao sam na X360 dok je bila exkluziva. Odlicna igra ruzne grafike cak i tada, gdje jednu borbu igras sat vremena i izgubis je. Danas ne znam bi li imao zivaca za to.