foggy

Cili dan rifresan stranicu samo cekan kad ce staviti a ono kurac i 220e

Jebote

foggy Hit konfe

Ja mislim da grafika može biti puno bolja. Sranje od igre i sekira me Square-Enix.

Šalu na stranu, pobjeda od najave.

13 dana kasnije

Moj najdraži old-school Ys. Odličan gameplay, fantastična glazba i jako zabavno iskustvo.

kabegami E taj cekam. Svi kazu odlican, pa cemo da vidimo

25.10. Taman stignem završiti Reynatis.

Jedva čekam ovo.

6 dana kasnije

kabegami Jučer taman frend linkao kak su ukinuli gender kod glavnog lika 😃 Sad imaš Type A i Type B, a klase nemaju gender. I još ima takvih nekih primjera kroz igru, a ostavili su voice acting kak je bio.

10 dana kasnije

foggy

Taj sweer baby inc se valjda umisa, koliko vidin oni upadaju minjaju boju gendere i to.

Evo prije par dana je izasla igra Flintlock di su oni prominuli boju i svasta na liku i igru ne igra niko. Valjda 500 ljudi igralo na steamu.

Ne kuzin sto stvarno svi vole gubiti novce

@foggy

Ja san u problemu, znaci Chained Echoes ja san to pratija gleda bla bla. Onda je dosla na gamepass ali bas u vrime kad san igra nesto drugo i vise neman pojma sto je bilo. U glavi mi je da san je proba i da mi se nije svidila ali gledajuci gameplay nekako mi je sve nepoznato. Sad ili san u to vrime proba nesto drugo pa mi se pomisalo neman pojma. Znan da je dosta brzo posla sa gamepassa.

Cini mi se da cu ja to morati kupiti in opet probati

Miro Meni je bio fenomenalan, podsjetio me kak bi izgledao jrpg da sam ga ja isao radit - u smislu inspiracije. I jos kad se sjetim da ga je jedan lik napravio… probaj, meni je bas bio odlican.

foggy

Ma znan samo kazen neman pojma sto je bilo, evo upravo kupio pa ce ubrzo i igranje

foggy Sad imaš Type A i Type B, a klase nemaju gender. I još ima takvih nekih primjera kroz igru, a ostavili su voice acting kak je bio.

I nije sada to neki bed ako imaš Type A i B umjesto muško žensko, isti k, ali čemu? Zašto mjenjati vječito neki k?!

Dodje mi da ni ne kupim igru kad tako jedu govna, ali i van toga svega, to je Square-Enix. Oni ionako ne zaslužuju naše pare.

foggy

Tko bi rekao tada da ćemo se okretati za tim svim naslovima i samo se sjećati.