sad je "cijeli forum toksičan"
Znaci bocnuo sam te malo s tim gdje netreba... neka, neka, to je bio i cilj.
Odkad je malo zaebancije u Ubi topicima, jer rade isto sranje iz igre u igru, isto kao i 20 str piljenja i ubjeđivanje da nesto nevaljaju? Rado bi procitao i nadovezao se na koju kvalitetnu raspravu o questovima, likovima, cak i multiju, ali ne, prioritet su shit animacije, budget i sl. I tu nisu krivi samo oni koji pljuju, vec i oni koji brane igru kao da je neki sveti gral...
Napisem nekidan normalan post, reko ajd netko ce se valjda nadovezat tko je dalje u igri... Bum slj post po neznam vec koji puta video od 20 min kako su animacije sranje, te 5-6 str o svađanju radi toga. Pa ti pisi normalan post
I nisam za neka stroga pravila i automatsko bananje, ali valjda moderatori postoje da kažu "bilo je dosta" i ocijene šta prelazi granice dobrog ukusa, pa i upozore da se više neće tolerirat iste gluposti. Pa sad ako nakon viperovog upozorenja isti ljudi nastave ulazit u iste besmislene prepirke, nek se i podili koji time out na par dana. A ne tu otvarat pro i anti temu za svaku kontroverznu igru/film/štagod.

Ugl. zadnja moja na ovu temu, sorry na jos jednom offu... viper89 prihvacam ban
EDIT: Chono7 sad ti smeta off kad te se proziva zajedno sa cijelim mod timom? Umjesto da podrzis bar dobar dio mog misljenja kao sto bi svaki pravi mod trebao (jer sluzi za dobrobit foruma), ti meni tako... svaka cast :
I viper zna zasto sam to napisao, netreba mu odvjetnik...