A kužiš kolko ti više nemaš ni k od kredibiliteta kad si počeo pljuvat i po jednom od najjačih točaka igre?
Ne bi se čudio i da si za trial lagao da si progao.
Mogu ti sad recitirati side story od ashley, mirande, garrusa, tali, liare (wrexa ne jer koga boli k za krogane) bez problema. MEMORABLE likovi. po cemu je memorable liam?
1. primjer
*LIAM MAD*
*puca po mrtvom tijelu*
-that won't make you feel better
*opet pocne pucati*
-now I'm good
2. primjer
-he looks pissed
-probably because I shot him in the head
ili evo primjer bez spoilera, onaj "1st murder in andromeda side quest"
ako su to dobro napisani primjeri onda sam ja bog i isus
EDIT: takodjer, argument da igra tek pocne nakon 10 sati je jako cudan posto ljudi reportaju da je igru moguce zavrsiti za 30ak sati ako rushas main story i onaj nexus viability se cappa na 20 i nakon toga XP ide u minus zbog nekog razloga, ocito ni oni ne zele da igras "maestralno odradjene" side questove
nemam dokaz osim svojeg accounta, origin accessa gore, fensija i gibanice. svi smo igrali s istog accounta i ja sam jedini izdrzal 5 sati u toj igri i svo troje smo fanovi originalnog serijala.
ako hoces korisni feedback od jednog prastarog World of Warcraft youtubera i ak imas sat vremena uzivaj
NOTE: mass effect 3 spoileri
https://www.youtube.com/watch?v=wRG64EDq6mc
ljudi sa KREDIBILITETOM kao totalbiscuit tvrde isto. kak su i ljudi rekli, revieweri nedaju manje od 7 zbog PR razloga. pogledaj metacritic score. mislis da su svi circlejerk idioti koji se trude spustiti score igre na dno? ne vjerujem
Veigue, slazem se sa svim stvarima osim Mirande (romanceanje pokazuje malo drukciju stranu njezinog personalityja)