Veigue mene osobno boli briga je li ikoga uvrijedila rasprava zadnjih nekoliko stranica. Jer realno, pricalo se o igri, nije bilo offtopica, igra stvarno ima gresaka itd. Za neka sankcioniranja ne vidim potrebe. To sto se nekome ne svidja to sto igra ima mana to ovdje nije problem.
Veci problem je nepreglednost. Vise ljudi prica o vise razlicitih tema, jedni drugi iritiraju, tesko je sve vise pratit. To sto ce ova tema umrijeti za koji dan (ili mozda vec danas) stvarno nije problem. Nije bit foruma da jedna tema traje po tri godine i da ima milijardu postova.
Slažem se, ne vidim potrebu za ovakvim circle jerk temama za svaki kontroverzni naslov. Još se bezveze ograničava rasprava o glavnoj temi.
Eventualno otvorit opću temu za pljuvanje po igrama, makar mi je i to osobno grezo da budem iskren.
A u cemu je tocno problem ako se rasprava izdvoji? Je li te ovo izdvajanje teme iritira toliko da vise ne pises o onome sto si dosad pisao?
Na stranu to šta je meni osobno pomalo gadljivo stvaranje teme isključivo za pljuvanje po nečemu, jednostavno ne mislim da je ovo osobito produktivno.
Pitanje nepreglednosti bi se možda povlačilo da ima veći broj aktivnih članova, ovako ne mogu reć da sam ima problema s tim. I šta sam već reka, unatoč nekim ispadima u glavnoj temi, prisutnost obe strane je također urodila dobrim i konstruktivnim postovima, pa i dobrom zajebancijom. I sad pretpostavljam da se i dalje može tamo napisat nezadovoljstvo određenim segmentom igre, šta se kladim da će opet eventualno dovest do nekog prepucavanja. Neizbježno je, ali i prihvatljivo dok se ne pretjeruje.
S druge strane ima ova tema kojoj je izgleda jedina svrha bitching o igri. I jel sad ovde netko ko se ne slaže ne smi dat svoje mišljenje i sastavit pristojan post u obranu igre? Jer će opet bit svega ako može. U biti si samo podilija jedan problem na dva mista.
Ili samo istomišljenici nek pišu svak u svoju temu i tako osakatimo raspravu?
Mislim, oprosti ali ne vidim smisao.