Respect jbt. Očito sam ja beba za većinu ljudi na forumu. Igram stvarno igre koje mi se jebacki svide I to jako rijetko više od jednoga puta. Čak mi nekad bude žao što sam na neko sranje trošio vrijeme. Za suicide misiju se slažem da je vrh, a i mass effect 2 je jedna od rijetkih igara koje sam dva puta prešao... I baš zato odatle moj hejt prema trojci I Andromedi jer su mi pojebali dragi serijal...
Nema ništa pogrešnog prijeći igru samo 1x.
Međutim Bitcher 2 of Kings i to po mogućnosti Enhanced Edition treba prijeći 2x da bi se iuvukao maximum.
Pred kraj Chapter 1,priča se grana u 2 smjera i treba donijet odluku kojim putem iči.
Chapter 2 i 3 su u oba slučaja generalno iste lokacije,no priča je generalno dramatično drukčija.
Chapter 3 nije tolko dramatično različiti kao Chapter 2,ali je razlike svejedno značajna,ako je u pitanju Enhanced Edition.
Sve skupa kao 2 igre u jednom paketu.😃
Prednost samo jednog ili 2 prelaska,jest u tome što stigneš puuuuuuno više igara za odigrati.
Ja sam ih jako malo odigrao na X360 generaciji.
Kad se pogleda kolko puta sam prešao ME&DA trilogije,AP i F,može se vidjeti zašto nisam imao puno vremena za druge stvari.
Doduše prešao sam ja i Bioshock 6x-7x mislim.
Iako mi je to najbolja ili druga,možda treća najbolja igra te generacije,Bioshock 2 nikako nije uspio doći na red zbog gore navedenih igara.
Fallout Vegas pruža zastrašujuće puno mogućnosti experimentiranja odnosno rolepleyanja.
A i ima više kvestova nego Fallout 3&Fallout4 zajedno(il ja barem imam takav dojam) i velka većina je super.
Atmosfera nije kao I Fallout 3(u nijednoj igri nije),
U Fallout 3 nemogu graditi supertvrđave u kojima živi "čak" 20 stanovnika,postati Sentinel u Bratstvu od Čelika,al nema veze.
Da Fallout New Vegas nije tolko bugoviti te da su svi kvestovi dovršeni,možda bi mi bila i najbolja igra ikad.
Mogao bih za svaku od navedenih igara napisati mali esej,zašto sam tolko vremena zdrobio na njih.
Bitno je napomenuti da kolko god puta je prešao ME&DA trilogije,ne treba me smatrati lore super expertom,jer nemam živaca detaljno čitati Codexe.