Ja sam u ToR ulupao valjda preko 1000h i žao mi je samo kaj nisam toliko u GW2.
Ok je igra, briljira nekada u storytellingu (tebe gledam Imperial agent), no u konačnici iz one najbitnije (MMO) perspektive, ona je običan WoW skin koji je dosta inferiorniji u odnosu na svoj uzor. Navodno zadnje ekspanzije jako rulaju, al' mi je to bezveze sam igrati :(
Ako si ulupao preko 1000h znači da si uglavnom uživao.
Mene SWTOR zanima isključivo zbog SinglePlayera.
Dakle kampanje.
I da mi drugi gameri ne upadaju u radnju dok odlučujem dal ću biti Light Sith ili ne.
A bio bih.
Bar prvi puta.
Kolko čujem WoW se nemože nositi s SWTOR kad se radi o razrađenosti kampanje i likova.
Raidovi i MP općenito me opće ne zanimaju.
Neznam,možda da imam na čem igrati,bih promijenio mišljenje.
Na YT sam si nakon valjda 10godina il kolko sam već član nedavno maknuo avatar Sir Aurona,jer je super jednostavno postaviti novi.
Učitati ga direktno iz mobitela.
Ovdje to baš nejde tako lako.
Htjeo bih imati onu badass scenu iz badass Hope trailera kad Satele uhvati Lightsaber od Darth Malgusa.😎
Dje joj Lightsaber obasjava facu.
Oh well i trenutni avatar je cool.👍
Knights Of The Fallen Empire i Knights Of The Eternal Throne su prilično dobri kad je story telling u pitanju,al su i ultra linearni i nemaju Class specific kvestova.
Isto tako Trooper,Imperial Agent,Smugler i Bounty Hunter nemaju šta tražiti tamo.
Nasilu su strpani gdje im nije mjesto.
To da je krcato detaljno razrađenim Class Specific kvestovima kao I vanila verziji igre,ok možda,al ovako zbilja nema smisla.