Tebi se ne moze nista objasnit. Ti si sam sebi relevantan, a drugima kontradiktoran. Upleo si se u mrezu svojih izvijanja i filozofiranja. Znaci maxovo misljenje za Horizon je bezvrijedno, a covjek je igrao igru, dok je tvoje itekako bitno za Andromedu koju nisi ni pokrenuo? Mozes ti sad pisat sto zelis, samo muljas i petljas. Zapleo si se stori koko cingulis va smrkalj na lese.
Ajd ne melji. Max je rekao da je to akcijski RPG, i ja sam tvrdio isto po svim pregledanim videjima i recenzijama, jebe se meni što je max igrao. To se tako lako dalo zaključit. I to je akcijski RPG. Ništa drugo nije. Ti si kao relevatni RPG guru i rekao da je to akcijska avantura. LOL. Uopće nije. Hahaha. Recenzije su bile vani, svi su potvrdili da je to akcijski RPG. Što ti hoćeš i što uopće pričaš? Imaš problema? Ajd bjež tam, mali. Želiš dokazat nešto što ne možeš. Očajni su ti potezi. Očajni. Baš si očajan. I ovaj koji ti je lajkao post je isti ti.
Jebote život, naručio sam si Viking, nikog nisam pitao kakva je to igra il dal valja, a znam da je to hack&slash RPG pročitavši recenzije neke i vidjevši video isječke. Ma neee, ajd mi ti objasni, ti si RPG guru. Možda je to RTS, ne znam.