#everyone A sto zapravo jos ne valja u Andromedi? Osim facijalnih i inih animacija?
Neke stvari koje su uglavnom subjektivne.
UI, 3 skilla, fetch questovi...
Inquisition formula samo kaj u Mass Effectu funkcionira jer se možeš kretat brže od puža i fetch questovi imaju plot.
BTW, na čemu misliš igrat?
Na PCu combat funkcionira savršeno jer imaš više kontrole dok bi ja na konzole vratio pauzu i skill wheel.
Ovo za skillove me recimo smeta, no uopće me ne iznenađuje. Popizdio sam kad sam u Inquisitionu vidio kako je ograničen combat na PC-u.
Chono7 Reći ću samo jednu riječ. Ansel.
Zbog njega želim na PC-u igrati da zaspammam temu sa screenovima.
Probao sam nabubat max size na anselu i uspio sam do 30GB jedan screenshot.
Odustao sam.
Inače za skillove postoji fora da imaš favorite. Na PCju ih mjenjaš sa tipkama F1-F4.
Ja sam si namjestio tak da je na svima Sentinel profil sa 3 skilla pogodna za određenu situaciju. Anti-synthetic, tank, DPS Combo Übermeister i jedan općeniti all-around za exploration.
To ti daje sve skupa 12 skilova što je više nego bilo koji Mass Effect do sada, al treba malo vremena da se privikneš mozak switchat sa favorita na favorit zato kaj su hotkeyevi isti.
Dogodi mi se da puknem trojku i umjesto overloada puknem throw, al obadvoje triggera combo tak da ajd.
Ajmo reć da se isplati potrošit malo vremena na slaganje tih favorita i raspoređivanje skillova tipa da su ti na 1 tipa preperi za combo, na 3 triggeri, a na 3 nešto treće u svim favoritima.
Kad to postigneš jebeš mame po terenu.
Chono7
MP nisam probao jer hoću prvo priču završit. Navodno postoje problemi sa konekcijom što je ok za prvih par tjedana i dolazi patch sa fixevima. Kak se tiče mehanike i ostalog sve je ko u trojci samo osim kkasa imaš charactere od kojih svaki ima svog voice actora što je ful fora.
Ako sam dobro shvatio postoje i neki bolje definirani objectivi sa nekim minimalnim plotom.