Koliko si daleko stigao s Andromedom? Kakav ti je dojam za sada?
Igram neš puno puno bolje. Igram Horizon.
Kako znas da je Andromeda losija ako nisi ni probao? Kako uopce znas da je losa igra?
Dovoljno mi je samo bilo pogledat recenziju Angry Joea. Tak sam se uživio gledajući taj video ko da sam igrao igru. Vostalom, rekao sam to još to prije nekoliko dana, kad jedna "igretina i uspješnica" ko Andromeda ima prosjek ocjena za 20-ak manje od prva 3 ME-a, onda u vražju mater nešto ne valja. Tak da mi nemoj trubit.
Ali zato kod GTS-a se ne mogu uociti mane prije nego sto se proba.
Nemres uocavat ogromne mane kad igru nisi ni probao. A vidim da ne uocavas ogromne mane za PCARS 2.....koji naravno nisi probao, jel.
Ne znam zasto bi ti Angry Joe bio mjerodavan kada Maxu nisi vjerovao oko toga je li Horizon RPG ili ne, unatoc tome sto je on igrao tada, a ti nisi.
Što hoćeš ovime izvuć? Neš dokazat.
Horizon je RPG i točka. I nisam pogriješio uopće.
GTS nije izašao, nije izašao ni PCARS 2. I neko ide govorit kakve su mane u igri. A nema nikakvih recenzija nit išta. I nemožeš znati ništa još. Andromeda je GOTOVA I IZAŠLA igra, recenzije su tu. Po recenzijama se možeš mjerit i izvuć neke zaključke. Nisi to znao, a? Dobro onda. Ajd čkomi. Mene tu misliš prat.
Toga sam se i ja sjetio, ali nisam mogao naci gdje Master trubio totalno suprotno! Nedosljedan si!
FicoLegend
Bravo za GT :
Ne bih se sjetio toga hehe.
LOL! Ništa Fićo nije uspio dokazat. Priljepili ste se na njega ko muha na govno.