Ja rađe trpim par sranja nego platim punu cijenu za ovaj Shadow of Mordor koji ima contenta ko 20 minutna downloadable igra.
A dizana u nebesa ko mesija.
Meni je Shadow of Mordor bija odličan zbog revolucionarnog nemesis sistema, i Shadow of War će se odigrat obavezno čin prije.
Za platinirat igru mi je tribalo oko 25 sati šta je čisto oko za igru takvog kalibra. Recimo Far Cry koji ima višestruko veću mapu ima jednako contenta ki shadow of mordor (prakitčki su to iste igre, toweri, rare animals i slično), al ode je combat odličan,
Combat je stvarno dobar i igra JE zabavna i nemesis sistem je jako fora, ali apsolutno sve u igri se svodi samo i isključivo na borbu.
Priča je minimalna, misije su na principu dođi do markera i ulaziš u posebnu instancu gdje se svi likovi resetiraju.
Možeš pobit cjelu mapu, počet misiju i svi su respawnani na mjesta potrebnim za tu misiju. To nema smisla u open world igri.
Al dobro sad sam u offtopic otišel.
Poanta je da nekoliko glitcheva ne čini igru lošom kao što ju dosta ljudi prikazuje.
Još uvjek sam uvheren da nije bilo tog pre-release hate traina, nikom nebi smetalo tih par glitcheva i animacija nego bi igrali odličnu igru i uživali.
Ovako ta odlična igra ima reputaciju ravnu najvećim govnima na tržištu.
Kad bi samo oni koji igraju, igrali, a oni koji ne igraju da prestanu srat po igri od koje su vidli tri klipa na youtubeu, tek bi se onda vidlo pravo stanje igre.