Ja zapravo na kraju mislin da je ovaj hejt prema biowareu koristan, to je firma koja godinama ima vrhunske prodajne rezultate i propast radi jedne igre koja se opet dobro prodaje nece samo ce se sljedeci put vise potrudit oko detalja.
Ja prvi ne zelin da propadne jer su mi je me trilogija jedna od najdrazih serijala koje san odigra, a dragon age origins awakening najbolji dlc dosad(izuzev witcherovih)
Pa dobro ok, al sjeti se svih studija koje je EA raspustio.
Bioware bi uskoro mogao bit među njima samo zato kaj im se pickaju u genijalnoj igri neki detalji.
Hrpa igara je imala užasnih problema na launchu pa nije ovakav hejt bio.
Ja bi se čak usudio reći da No Man's Sky bolje prošao od Andromede, a radilo se o lažnom marketingu i varanju potrošača što je kažnjivo zakonom.
Andromeda je od prvog momenta pokazala u kakvom su animacije stanju, ponudila je samo više od onog što je pokazano od čega je dobra večina stvari i mehanika odrađena perfektno ili bar izuzetno dobro.
Opet ću spomenut Sleeping Dogs zato kaj je to prva igra u kojoj sam ja osobno primjetio probleme sa animacijama. U Andromedi nebi ni vidio to da nije tak preuveličano bilo prije izlaska.
I da nije bilo Early Accessa mislim da bi stanje sa reviewovima i user i critic bilo puno bolje.