Znam da svako toliko spomen ali ne mogu si pomoći.
Nema ništa lošeg u tome, kolega.
Ja sam zasad riješio 29 shrine-ova (našao ih 30, ali taj jedan još nisam riješio; čekam da mi proradi mozak); 3 puta sam dignuo staminu, ostalo srca. Što se glavnog questa tiče, barem onog sa divine beastsima, riješio sam samo jedan i to Zora's Domain. Samo šećem okolo i istražujem. Bojao sa se da će mi dosaditi ali, eto, nije. I to je dobro; možda zbilja nakon ovoga počnem igrati open world igre.
Link je preseksi. U onom climbing armoru i sa climbing bandanom izgleda kao Axl Rose u najboljim danima, a u barbarian armoru kao Princeza Mononoke.
...ali možda najbolje od svega u ovoj igri jest to što odiše nekom pozitivnom atmosferom. Da se razumijemo, ja volim kada u igri možemo biti negativci - ''zli'' Thorton iz Alpha Protocola na čije sam se sarkastične fore trgao od smijeha, Dark God Kanata ending u Exist Archive-u koji ostavlja tako zadovoljavajući osjećaj, a da ne pričam o tome kakav mi je gušt bio prebiti odurnu Isabeau u SMT IV (Chaos prelazak, jedini pošteni po meni) - ali ova igra je tako ''složena'' da mi je ponekad žao ubijati životinje (zbog hrane) ili one random assassine na koje nailazimo putem. I sviđa mi se što nema previše side quest-ova. Što se Blood Moon-a tiče, vidio sam ga 3 ili 4 puta. Nije nešto što kvari općeniti dojam jer ionako se slabo vraćam na stare lokacije.