Neznam kolika mi je satnica jer sama igra nema brojčanik vremena a Switch, za razliku od (primjerice) 3DS-a, ne broji vrijeme provedeno uz neku igru. Ali to sad ionako nije bitno.
Rješavam uglavnom istočnu stranu mape. Herc mi je na 5, staminu sam jednom apgrejdao, imam još 7 orbova sa strane; baš sam sejvao pred jednim hramom, a zaad imam 2 nerješena (barem od ovih koje sam pronašao).
Aktiviranih tornjeva - osim onog početnog - imam 3 ili 4; nije da sam zbrajao.
Onaj ''radar'' za traženje shrine-ova sam, naravno, isključio odmah.
Baš sam maloprije riješio onaj ''Giliganov otok'' kojeg je kolega resident_evil spomenuo, ali zanimljiva je stvar kako sam došao tamo, i na onaj shrine koji se nalazi prije njega. Probao sam sa paragliderom sa jedne planine i uvijek mi je falila mrva stamine. Rekoh, vratit ću se kasnije. Nakon neznam koliko sati, padne ti meni jedna bedasta ideja - jel' bi ja mogao tamo doći ako koristim Cryonics runu na vodi, pa skačem sa jedne ledene kocke na drugu? Idem probati... Naravno da se može. Reakcija:
Budući da još nisam kupio kuću, jer nisam imao dovoljno drva, tek sam na tom otoku skužio da se drvo može dobiti ako na porušeno stablo bacim bombu.
Jebote, što volim ovu igru.