herc
Ne želim nikakav social media ni shop na mojem retro uređaju. Ne želim ni radit profil, ni imat listu prijatelja, chat, widgete ni ikakve druge gluposti. Nek mi da onaj drugi tab sa igrama i možda retro achivemente. Nek radi brzo, glatko i dobro u modu za jedan i dva ekrana i možemo pričat.
Ako zanemarimo to da sam ja star i asocijalan kad je igranje u pitanju, izgleda kao jako dobar frontend koji će sigurno bit popularan ako izađe i stvarno bude imao sve što je obećano. Izgleda kao bolja verzija UI-a sa modernih konzola.
Shop i user content su mi dosta upitni, teško je da tako nešto zaživi. Možda me iznenadi, nisam stvarno siguran. Nemam osjećaj baš kakav profil ljudi uopće kupuje te android retro konzole i kakvo iskustvo ih zanima.
Neku verziju van androida ne bi očekivao jako dugo, može on spominjat linux verziju, ali bit će tu jako puno posla da se ispegla i održavi za jednu platformu, kamoli dodavat nove.
Došao je i meni video među preporučene prije kad zadnjih dana gledam stvari za emulatore, samo sam preskočio jer nisam znao o čemu je. 😃
Hvala svakako za info. Možda nije za mene, ali popratit ću, zanima me kako će ispast.