Ja sam sad za vikend se zajebavao oko PCSX2, nisam ništa testirao ima sigurno 3-4 godine. Rekoh haj da vidim napredak.
Šokiran sam.
Pokrenuo sam (ovo je univerzalan grafički setup za sve igre) u 7x nativnoj rezoluciji (dakle iznad 4k), na TV-u, spojen preko laptopa (i koji se vrti na laptopu) s svim igrama u widescreenu i 90% njih u 60 fps-a.
Emulator je God given. Dakle prvo, za koristiti je prljavo jednostavno.

Svaka igra koja se pokrene u emulatoru već sam po sebi ima podešene confige za idealne performanse. Možete vi naravno po profilima svake igre pojedinačno podesiti razne opcije, ali vrlo rijetko sam se susreo da s nekom igrom mora se malo zajebavati.
Preko bluetootha spojio sam DS4 gamepad i radi out of the box.
Pokrenuo sam:
Haunting Ground
God of War 1 i 2
Burnout 1,2,3,Revenge i Domination
Castlevania Lament of Innocence
Black
Rule of Rose
Fatal Frame 1,2,3
Silent Hill 3
50 Cent Bulletproof
God Hand
RE4
Second Sight
Psy Ops: The Mindgate Conspiracy
James Bond: Agent Under Fire
I još nekih kojih se ne mogu sjetiti.
Dakle, sve igre imaju patcheve (tj. ove što sam ja probao) za 60 fps-a i widescreen. Rade skoro besprijekorno (bolje nego na OG hardveru kako god okreneš) i čak neke igra kao Burnout 3 imaju patcheve koje supportaju da se ukloni motion blur, bloom itd. itd..
Ljudi moji ja vama ne mogu opisati kako je jebeno igrati Burnout Revenge u 4k i 60 fps-a na 65" tv-u. Znači JE BE NO. U nedjelju sam naručio sebi pizzu i igrao 3h.