Za sad radi mgs2 odlicno, ja sam igrao 5 pa 4 i sada cu 2 3 i pw igrati skroz obratno haha, morat cu procitati pricu prije SOL ako nadjem

10 mjeseci kasnije

Evo jedna za vas Steam Deck entuzijaste i Nintendo Switch mrzitelje (šala)

ne zapravo

Na PC je Yuzu dobio dosta veliki boost sa novim recompilerom koji je sada još u ranim fazama razvoja, no po videeima se igre drastično bolje izvode čak i na OK HW-u koji je zbilja sličan Steam Decku pogotovo još i više u 720p! Nadam se da ovo još dodatno popeglaju dok ne izađe BOTW 2

Dobre vijesti i za emuliranje Insomniacovih PS3 igara, napreduje i to:

Da, igre se izvode na boljim konfiguracijama, ali bitno da postoji scena koja radi na poboljšanju emulatora.

4 mjeseci kasnije

@Solid_Snake koji mi je danas najbolji izbor ako želim igrat MGS HD Collection na PC-ju?

Toliko mi se igraju da bih kupio Series S, što mi se zasad čini kao najbolje i najlakše rješenje za takvo nešto.

Fenix Ovdje su ti konfiguracijske postavke za MGS Collection - https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=Metal_Gear_Solid_HD_Collection

Ovisno o računalu (ako je novije), ne bi trebao imati problema s izvođenjem, ali sve ovisi. Za MGS4 imaš custom build verziju tog emulatora i igriv je od početka do kraja.

Btw. Twin Snakes ide bez problema na Dolphinu i na GTX 660 iz 2012. Odigrao sam pa znam, jel.

Fenix

Definitivno na nativnoj ps3 ako imaš mogućnosti, bez obzira na 720p rezoluciju, bug free je i sve radi besprijekorno, ne moraš imati neku jaku pc konfu, ali što se tiče emulatora, ovo je sasvim ok što je @Zero napisao 😃

Nisam upoznat toliko s Xbox emulacijom, ali čuo sam sve najbolje, doduše bila bi ti vjerovatno najveća investicija pretpostavljam?

Definitivno bih izbjegavao nativne portove ove za PC što se tiče MGS1 i MGS2.

Mogu potvrdit da su Xbox verzije MGS2 i MGS3 definitivno najbolje koje možeš zaigrat jer nemaju kontrole preko pressure sensitive tipki i zbog toga djeluju 10 godina novije.

Službeni PC port dvojke je drlog.

wooddiebone Mogu potvrdit da su Xbox verzije MGS2 i MGS3 definitivno najbolje koje možeš zaigrat jer nemaju kontrole preko pressure sensitive tipki i zbog toga djeluju 10 godina novije.

Kako to točno radi? Pc port dvojke je bio naporan baž zbog manjka pressure sensitive pucanja.

sanzo

Umjesto stiskanja kocke do pola da digneš pušku, to radiš sa L3.
          Funkcionira odlično i onako kako bi očekivao u nekom TPSu. Bar kolko se sjećam.

Fenix

Ako si iz Zg-a posudim ti ja PS3 da odigraš.

godina kasnije

Možete igrati GameCube i Wii igre na Xboxu

14 dana kasnije

Emulator za Xbox 360 je sada dostupan na Xbox Series X|S

2 mjeseci kasnije

Sinoc probao Aethersx2 PS2 emulator za android. Ono je nevjerovatno, sve igre lete. Doslovno ti mobitel postaje ps2 handheld. Nakon toga probao i Dolphin i Lemuroid za 3ds sve radi bez problema. Emulator scena je napredovala nevjerovatno od zadnjeg puta kada sam probao neki emulator.

Sada sam vrlo blizu da ovo nabavim jer ima toliko igara koje bi zelio odigrati u hodu.

voltriz

Da, fakat jesu. Evo ja upravo prelazim SH 1 na Duckstationu, podešen s CRT filterom, downsamplingom i najbliže je originalnom iskustvu koliko se može doći. Čak negdje i bolje zbog PGXP-a.

Da ne spominjem koliko je RPCS3 napredovao, Demon's Souls izgleda bolesno na 4k rezoluciji i stabilnih 60 fps-a.

Also, CEMU i Ryujix su nevjerovatni. Metroid i BOTW izgledaju nevjerovatno.

2 mjeseci kasnije

Dobre vijesti, PS3 emulacija napreduje pa je sada dosta igara moguće pokrenuti u 60 fpsa, a da su prije imale limit na 30, uz generalna poboljšanja koja se događaju u samom razvoju.

Možda će uskoro biti ok prodati PS3 i samo zadržati igre pa onda igrati na PC-u?: p

• FFA +1
            19 dana kasnije

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• FFA +1
            6 mjeseci kasnije

On the other hand, PS2 moze 100% 😃

Salu na stranu, coece al su izvukli sve sto se moglo izvuc iz te zatvorene kocke.