RPCS3 emulator bome napreduje svako toliko:
https://www.youtube.com/watch?v=OtCWoQCzMvI
Yuzu ilitiga Jozo za Switch polako vrti zasada primitivne Switch igre kao što su Puyo Puyo Tetris, ali i to je napredak. Dakako čeka se mogućnost vrtnje svih onih ekskluziva koje sve zanimaju.
https://www.youtube.com/watch?v=1VzyIHMTA2Q
https://yuzu-emu.org/entry/first-games-are-running/
Emulatori - all in one (2)
Dobro jel ima nekih konkretnih igara da se vrte normalno sa ovim ps3 emulatorom i kakva zvjer ti treba za to ?
Pozdrav, ne znam gdje da napišem pa cu ovdje, jel netko igrao mgs na rpcs3, isplati li se skinuti mgs hd colection jel rade sve 3 igre na rpcs3
@hanteed odvojio sam pitanje ovdje, mislim da će ti ovdje ekipa moći više pomoći.
@Solid_Snake možda?
hanteed
Možda ti se više isplati emulirati MGS2 i 3 na PS2 emulatoru.
Možeš dobiti HD rezoluciju na PCSX2, a performanse bi trebale biti bolje.
Ne mogu reći iz osobnog iskustava, ali emuliranje PS3 igara je i dalje sklizak i težak teren za sve osim high end konfiguracija. Samim time velika je vjerojatnost da ćeš bolje rezultate postići na PS2 verzijama igara uz eventualno dodatne filtere,veći AA i rezoluciju.
Možda kolega @Solid_Snake zna detaljnije, makar vjerujem da i on igra originalne verzije na originalnom hardveru.
Ja ti jedino mogu reći da MGS1 remake možeš bez straha odigrati na GC emulatoru Dolphin. Optimizacija je odlična i na mom starom računalu (Q9550, 6 GB, GTX 660) apsolutno nisam imao nikakvih tehničkih problema od početka do kraja, čak i uz veće postavke.
- Uređivano
mgs3 radi dobro na pcsx2 uz rijetke glitcheve te uz relativno dobar hardware mozes poteci na 60fps 1440p prakticki bez dropova, o stabilnom 4k jos treba snivati. na drugu ruku treba ti puno tweekanja i jebacke hardwerske snage da bi postigao 60fps 1080p na rpcs3 emulatoru. iskreno se ne bih ni zajebavao nego bih igrao mgs3 subsistence ps2 verziju na pcsx2. hd verzija u nicem nije bolja od emulirane subsistence ps2 verzije na pcsx2.
Jedini bonusi HD kolekcije se nalaze na Xbox 360 verziji gdje su mappali ciljanje na trigger zbog nedostatka pressure sensitive tipki.
Puno bolje funkcionira, ali na emulatoru ćeš si ionako morati kontrole poštimati tako ako ne misliš igrati sa DS3.
Za sad radi mgs2 odlicno, ja sam igrao 5 pa 4 i sada cu 2 3 i pw igrati skroz obratno haha, morat cu procitati pricu prije SOL ako nadjem
Evo jedna za vas Steam Deck entuzijaste i Nintendo Switch mrzitelje (šala)
Na PC je Yuzu dobio dosta veliki boost sa novim recompilerom koji je sada još u ranim fazama razvoja, no po videeima se igre drastično bolje izvode čak i na OK HW-u koji je zbilja sličan Steam Decku pogotovo još i više u 720p! Nadam se da ovo još dodatno popeglaju dok ne izađe BOTW 2
Dobre vijesti i za emuliranje Insomniacovih PS3 igara, napreduje i to:
Da, igre se izvode na boljim konfiguracijama, ali bitno da postoji scena koja radi na poboljšanju emulatora.
@Solid_Snake koji mi je danas najbolji izbor ako želim igrat MGS HD Collection na PC-ju?
Toliko mi se igraju da bih kupio Series S, što mi se zasad čini kao najbolje i najlakše rješenje za takvo nešto.
Fenix Ovdje su ti konfiguracijske postavke za MGS Collection - https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=Metal_Gear_Solid_HD_Collection
Ovisno o računalu (ako je novije), ne bi trebao imati problema s izvođenjem, ali sve ovisi. Za MGS4 imaš custom build verziju tog emulatora i igriv je od početka do kraja.
Btw. Twin Snakes ide bez problema na Dolphinu i na GTX 660 iz 2012. Odigrao sam pa znam, jel.
Definitivno na nativnoj ps3 ako imaš mogućnosti, bez obzira na 720p rezoluciju, bug free je i sve radi besprijekorno, ne moraš imati neku jaku pc konfu, ali što se tiče emulatora, ovo je sasvim ok što je @Zero napisao
Nisam upoznat toliko s Xbox emulacijom, ali čuo sam sve najbolje, doduše bila bi ti vjerovatno najveća investicija pretpostavljam?
Definitivno bih izbjegavao nativne portove ove za PC što se tiče MGS1 i MGS2.
- Uređivano
Mogu potvrdit da su Xbox verzije MGS2 i MGS3 definitivno najbolje koje možeš zaigrat jer nemaju kontrole preko pressure sensitive tipki i zbog toga djeluju 10 godina novije.
Službeni PC port dvojke je drlog.
wooddiebone Mogu potvrdit da su Xbox verzije MGS2 i MGS3 definitivno najbolje koje možeš zaigrat jer nemaju kontrole preko pressure sensitive tipki i zbog toga djeluju 10 godina novije.
Kako to točno radi? Pc port dvojke je bio naporan baž zbog manjka pressure sensitive pucanja.
Umjesto stiskanja kocke do pola da digneš pušku, to radiš sa L3.
Funkcionira odlično i onako kako bi očekivao u nekom TPSu. Bar kolko se sjećam.
- Uređivano
Možete igrati GameCube i Wii igre na Xboxu