Al su se svi "pokoškali" oko par screenova, a već godinu dana posmatram slike točkova u Driveclubu i nitko ništa se ne žali o "dojmovima", a kada bude Uncharted izišao i njegov photo mode, očekujem mali milion slika Drakeove brade i potkošulje.
Meh, dvoličnost...
Micek, prozivat nekog i nazivat dvoličnim možeš one koji to i naprave, ne i mene ;)
Jer, dobro znam da se zadnja dva posta odnose većinom na mene, bez obzira što neodređeno upotrebljavaš "svi".
Vjerojatno sam bio jedini koji je pisao kako Driveclub ne izgleda niti blizu kao što zna izgledat u Photomodu.
DLC sa vremenskim uvjetima je digao grafički prikaz za stepenicu iznad, sama igra i inače izgleda odlično, ali photomod je nerealni prikaz same igre (osim ako pričam o već spomenutim dijelovima sa kišom i snijegom koji su nešto najljepše što sam ikad vidio.)
O Unchartedu ćeš morat nadaleko tražit moje postove kako svršavam po grafici i kako keljim razne slike. Mene daleko više zanima sama igra i njena igrivost. Znam, kao i svi, da će izgledat odlično, te ću, kao i kod drugih igara, napravit hrpu screenshotova, ali neću se ovdje dolazit naslađivat time.
Istu stvar ću napravit i sa Larom kad dođe na PS4 i neću se sigurno zamarat koja je od te dvije ljepša jer će me bolit ona stvar za to.
Mislim da sam u par godina koliko sam aktivan na forumima jasno stavil do znanja što ja tražim od videoigara. Ako se time izdvajam od današnjih generacija koje većinu toga polažu na grafički prikaz, drago mi je da sam takav.
I ne vidim nikakvu poantu da ti sad izigravaš nekog uvrijeđenog koji iz nekog protesta više neće stavljati slike. Potaknul si raspravu, tak da si u svakom slučaju uspjel u namjeri da uneseš "živost" u topic
Stavil si ih, ja sam ih komentiral na način koji ti se nije svidjel. Nisam te vrijeđal ni niš i ovaj paćenički ton nema smisla, kao što nema ni potrebe da ih pobrišeš.
A i ovo za "dvoličnost" me previše bode u oči a da bi ti ostal tiho... ;)
Ak već hoćeš odgovarat (makar mi nije potreban reply), premjestite u neki drugi topic, ovdje nek se nastavi pisat o igri.