Ok, hvala :)
Prije nego se uopce odlucim bitna mi je "spoznaja" kakvu igru (performansama i izgledom) bih mogao vrtjeti.
Dakle na jednoj strani skale PS4, na drugoj strani ova ljepota ovih screenova najjacih - te gdje unutar te skale bi bio PC od 4k kuna (Njuskalo, garancija) - da to spoznam u nekom opipljivijem obliku?
Koji si ti zajebant :)
Na indirektan način povlačiš paralelu između ps4 i PC.
Za 4k kuna PC nema teorije da bi mogao vrtiti u onakvom prikazu kao one slike koje sam ja stavio pa obrisao.
Ono su slike od korisnika koji ima PC sa dual GPU Titan i free kamerom koju je postigao malom skriptom (najbliže photo mode-u za ps4) te su uslikane u rezoluciji od 7500x3140 i downsampleane za najbolji efekt.
Naravno da većina igrača nema takvu konfiguraciju, ali zašto ne prikazati šta se može dobiti, možda ne sad za nas obične smrtnike, ali pokazatelj da recimo kroz 5 godina kad kupim pc šta ću moći pokretati (dakle kao običan smrtnik). Najbliže što se može postići nekom budućem "HD" remasteru bez plaćanja istog (opet).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nažalost nemam igru ni mogućnoti igrati pa ne mogu prštati sa dojmovima o igri, ali žao mi je što pokušavam makar malo doprinjeti živosti teme.
Ne budem više.
Ali pošto dosta ljudi ne cijeni umjetnost hvatanja dobrog screena već bi se samo klalo oko gluposti, više ne želim ni da stavljam ništa.
Edit:
#solidhejter