Solid Snake - ne brini druže, kužim ja sve to što on pokušava napisati. :) I da, za 4K kuna dobiješ PC=PS4 ništa drugo. i5, 8GB i gtx 750ti. Mid end PC današnjice za medium do high bez ikakvih aliasinga i filtera.
Solid Snake - Naravno da pitam tako… Valjda si svjestan da ako netko ne kupuje PC radi posla, a ima ograničenje budžeta (bilo materijalno ili mentalno tj. „preštedljivost“ ) – će pitati apsolutno tako jer isključivo baš taj kut gledanja jedini ima perspektivu iz koje se onda gleda. (Bez obzira na imanje svakakve ili nikakve fanbojštine).
Valjda i to kužiš, je li ;)
@Chono – Svaka čast i to najiskrenije, svim ultra entuzijastima i PC-a i još više GAMINGA, poput tebe ili brata (naravno, za mene su to zapravo svi koji pređu 5-6k kuna, ali Iznad toga tim više) – jer vaša posvećenost tome doista, totalno, financira ubrzani razvoj te industrije… Što god više i brže vi prihvaćate najnovije proizvode tim brže i više oni („PC industrija“) razvijaju nove.
A uz to pak, povremeno, forsiraju pojedine dealove i bundlove s developerima igara, a to se uvijek onda poprati uvođenjem nekih novih tehnologija (mojim riječnikom „slidera“) :)
I pri tom su konzole definitivno potaknute na veće pomake nego što bi ih imali da su one same na tržištu…
No, natrag na temu, za mene je dati preko 4-5k kuna malo previše dati jer imam neke druge entuzijazme, samo to. A u tom rangu nema pomaka naspram konzole (još daleko jeftinije) + Gran Turismo ekskluziva itd… (A gdje je tek PC konfa s kojom bih gurao Oculus naslove, plus njegova prilična cijena…)
Al' za kraj, PC je prevažan za Gaming to je istina, i prelijep :