Hah, a prošli nastavak je bio dio AMD-ove Gaming Evolve ponude.
Jep! Zbog promocije TressFX-a. Al eto, sklopljen je deal sa Nvidiom sad. Čudno malo. Promocija počinje 7.1.

Nista cudno.Na Amd-u su bili zbog TressFX-a koji je bolji radio na NVidia-i. Fine stvari bi mogle bit ako si daju truda. Jedan Metro Last Light je kroz kampanju ponudio dosta stvari a ova igra prepuna akcijske avanture bi mogla rasturit

Što se mene tiče lara može bit i čelava,samo da uspijem zavrtit ovu igru na svom pc-u..

Nista cudno.Na Amd-u su bili zbog TressFX-a koji je bolji radio na NVidia-i. Fine stvari bi mogle bit ako si daju truda. Jedan Metro Last Light je kroz kampanju ponudio dosta stvari a ova igra prepuna akcijske avanture bi mogla rasturit
Nema to veze to sto je radio bolje. Cudno je zbog deala od pretprosle godine

Nvidia platila bogati...

Odigral sam opet "stari" Tomb Raider, i, makar je to i dalje čist oke igra, ovaj put su mi previše smetale sve te "last moment" situacije i pretjerivanja sa svime što cura može podnjet.

Krenul sam ga igrat odmah nakon Uncharteda dvojke, i, premda i tamo ima "nemogućih" situacija, ovdje su stvarno pretjerali.

Sama igra mi je djelovala predugačko ovaj put, a plošni beskarakterni likovi su u teškoj konkurenciji sa Far Cryem 3 što se tiče najlošijih sporednih likova igdje.

I dalje dobra doza akcije, istraživanja i napucavanja, ali sa malo slabijim dojmom nego kod prvog igranja na PS3.

I, premda sam zadnji koji će cvilit o fps-u, ovdje se previše puta primijeti da padne, i baš mi zapne za oko. Opet vjerojatno utjecaj Uncharteda koji je zakucan na 60 :)

Tako je meni bilo samo obrnuto.Odigrao sam Laru na PC-u pa kupio ps3 i Unchartede.O framerateu necu ni govorit,tamo sam prvi put otkrio epilepsiju a ono sta Drake radi srame se i Soap i cpt. Price i ostali cirkusanti zajedno

Tuhy ovo zadnje je 100% zbog Uncharteda, tako je meni sad na Witcheru, sve nešto trzavo.
I uz sve šta si reko da dodam- najgori titlovi u povijesti gaminga. Al mislim da su takvi samo na Definitive Editionu.

Mislio je na sklopljeni deal sa AMDom za prvi TR. Nvidia je ove godine očito ponudila više love i realno imaju bolje grafe i tech.

Mislio je na sklopljeni deal sa AMDom za prvi TR. Nvidia je ove godine očito ponudila više love i realno imaju bolje grafe i tech.
Deal je sklopljen za sve buduće Square Enix naslove još pretprošle godine - TR, Deus Ex, Hitman itd... Al eto, nekako je iskočio ROTR na nVidiju.

Nekako? AMD nema niti jedan novi tech od tada, sve kopiraju od Nvidie, driveri im izlaze u tromjesjecju (u najboljem slucaju), a performanse su bolje na nvidiji. Kakav deal? Deala nema, nema nicega sto ih veze sa AMDom da ispostuju ugovor. I treba pricekat sluzbenu potvrdu sa jedne ili druge strane.

http://www.dsogaming.com/news/rise-of-the-tomb-raider-to-be-bundled-with-nvidias-geforce-970-980-gpus/

Tnx mate!  : Ali opet jos nema potvrde za gameworks

Kakav deal? Deala nema, nema nicega sto ih veze sa AMDom da ispostuju ugovor. I treba pricekat sluzbenu potvrdu sa jedne ili druge strane.
Sklopljen ugovor sa Square-om još u 2014. kao dio AMD-ovog Gaming Evolve programa ( Hitman, Deus Ex, Tomb Raider su u tome ) Jel ti oš mene jedanput saslušat ke pišem?

Koji je mrtav.. S cime da oni ispostuju ugovor? Evo decki potpisali ste na 3 godine i to ke to sto imate od nas. Sumnjam. Ako bude gameworksa u TRu onda to je to. Ugovor ne vrijedi, AMD nije ispostovao klauzule u njemu, a ako se i dogodi znamo i zasto. TressFX 3.0? De nemoj me j....

Koji je mrtav.. S cime da oni ispostuju ugovor? Evo decki potpisali ste na 3 godine i to ke to sto imate od nas. Sumnjam. Ako bude gameworksa u TRu onda to je to. Ugovor ne vrijedi, AMD nije ispostovao klauzule u njemu, a ako se i dogodi znamo i zasto. TressFX 3.0? De nemoj me j....
Ugovor vrijedi i dalje. Jer guglaj - Hitman AMD, Deus Ex : Mankind Divided AMD. Da je ugovor mrtav, ove dvije igre nebi bile u tome. A šta će iza toga bit.... ne znam.

I odjednom imaš bundle sa Nvidiom? Razumijem ja šta ti govoriš, ali nešto ne štima, jer nemožeš samo tako za jedan takav hit prijeći kod konkurencije, pa makar to bilo i za običan bundle. Ako potvrde gameworks, to je to, game over za AMD. Osim toga Evolved polako prelazi na Crimson.

Dobro,uglavnom kako god bilo ispalo je najbolje za igru i veci dio gejmera.Neznam kakva je igra ali volio bi vidjet neke lavine ili vodu u Nvidia techu.Potencijala ima sad je samo na njima koliko ce se potruditi.

Lavine nisu "in game" već spojene stvarne snimke sa igrom.
Isto i ona voda kada Lara stoji na onom rubu, a oko nje ide poplava itd.