chono7 Ali bi pored fantastičnog interaktivnog snijega moglo biti cloth, fur, particle efekata Nvidie. Nešto poput W3, pa bi onda tek imali pravi vizualni dragulj
19marksman89 Lavine nisu "in game" već spojene stvarne snimke sa igrom.Isto i ona voda kada Lara stoji na onom rubu, a oko nje ide poplava itd.Znaci ima lavine i vode a bezveze sam dao primjer
rscrew i kad na kraju izlazi ova igra za pc?? za ps4 znam tamo negdje na kraju godine ali tko ce to docekat!??
luka1504 Nadam se replayat sve Tomb Raidere do izlaska ovog za PS4. Samo se treba obranit od spoilera
PS2MASTER Minimalni zahtevi : Minimum OS: Windows 7 64bitProcessor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalentGPU: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GBRAM: 6GBHD Space: 25GBDirectX: DirectX 11Input: Mouse + Keyboard
19marksman89 Predivno...nije nesto extra ali vrhunski izgleda. Izasla je danas na Steamu cijena.380kn ce bit i sad mi preostaje do kraja mjeseca donest odluku dali cu uzet na steamu ili idem u trgovinu..
Nexus Svršio sam...Na Laricu? Igra izgleda dobro, nije nešto spektakularno, ali likovi izgledaju odlično.Šteta toliko čekanja bezveze...jesu ga zasrali strašno.
chono7 Trebao je ovo biti hit odmah, ali jbga kad MS ima love. Svejedno THE verzija igre izlazi za 22 dana, pa ćemo vidjeti i to čudo uživo.