S1r1uS Ako je prodajno podbacila onda su vece sanse da ju i prije zaigramo na PC a mozda i na Ps4 tako da ipak barem nesto dobro ispadne...
resident_evil Baš bi bilo super da izađe za plejku u 6 ili 7 mj kad je suša Btw, odlučio sam da ipak neću igrati X360 verziju nego čekati da dođe na PS4.
PS2MASTER Steam "potvrdio" da igra izlazi iduce godine, tj. mjesec za PC. Koji tocan datum, ne znam. LOL! Nece bit cak ni onih 6 mjeseci nakon Xbone verzije. Evo, PC-asi, spasite Laru.
Nexus Ovo bi čak mogao i prednaručiti. Nadam se da je dobar port.Sta imaš od prednarucivanja?Neće nestati sa Steama.
chono7 Ovo bi čak mogao i prednaručiti. Nadam se da je dobar port.Sta imaš od prednarucivanja?Neće nestati sa Steama.Pripremljen download i hour one igranje
revo Pa da mislim da tu nema gotovo nikakvog straha. Znamo da je igra odlicna , a prosli nastavak je radio odlicno na PC-u pa ce onda valjda i ovaj :)
19marksman89 Nemogu vjerovat da su naplatili Endurance mod. Mod kao mod mi je genijalan ali ne ubacit to u igru na izlasku igre i sad jos naplatit stvarno je apsurd. Kako god bilo evo zena mi obecala ovu igru day one.Mogu birat dali cu steam ili fizicku.