Ne nije mi jasno. Jel tebi jasno da netko moze imati drugacije misljenje od tvog presvetog? Ti stalno pises o necemu sto bi bilo da bi bilo! Enix je sigurno dobio daleko vise love nego sto ti mislis! Mislis da je njihov marketing glup i nezna projicirat financije i mogucu zaradu? Da jedan ps2master zna bolje od strucnjaka. Stari moj njima jaja plesu u dolarima trenutno. Ms je izgubio!
Ti znas da ce igra biti zaboravljena! De nemoj me jebat s tim nostradamus pizdarijama.
Igra ce se prodavat ko vruce krofne! I sta sad? Ajd daj mi kontru.
Slušaj me ti, frende. Da, Squenix grca u lovi, NEBI OBJAVILI KAD IZLAZI PC I PS4 verzija. A sve ti piše u onom GAF linku ( a lik je legit ). Pa si ti misli i dalje.
Za ovo boldano! Oš se kladit? Ak spušiš, meni ide tvoja titula, tj. funkcije. Ak ja spušim, ja se gubim sa foruma ( ostajem u share dijelu foruma, no ). Ak me misliš zajebavat, onda ajmo do kraja.
Al pazi sad za idući NPD. Na 50 prodanih primjeraka Fallouta 4 idu 2 prodana primjerka Lare ( a još dolaze Star Warsi ). Nema nikakvog Black Friday deala za Laru, dok za Fallout 4, COD, Star Wars ima. Službeni Tomb Raider bundle ograničen je samo na jednog dobavljača u SAD-u i na Amazon Europe. Da, tolko o tome kolko je njihov marketing dobar ( a još sam par stranica napisao da ga ni nema, al ko čita moje postove, jel ).
Najmanje što želim je da ti odeš sa ovog foruma. Shvaćam sve tvoje postove, pročitao sam ih sve i znam o čemu pišeš. Jedino što mi je fascinantna tvoja žar s kojom ih pišeš i na koji način raspravljaš. Ako se stvarno osjećaš uvrijeđenim i misliš da te omalovažavam, onda se ispričavam.
Ja i dalje držim da ovo nema štete za igru u konačnici, jedino za MS i fanove koji moraju čekati ako igraju na nekoj drugoj platformi. Usrao sam stvar kao i svi koji smo sudjelovali u ovom natezanju, pa imam najmanje prava napisati sljedeće, ali moram jer mi funkcija tako nalaže.
Vratimo se na topic. Oni koji igraju ovu igru neka podjele još malo dojmova, može i koji SS.