Kakva to veze ima? Igram, vrlo rijetko, čitam tu i tamo mangu I stripove, ali bogami nisam ufuran u ništa kao vi ovdje. Rekao sam da mi je draži Spiderman od svih ostalih likova, kao što je i woodie, a vi ste tu cijeli šitstorm napravili. Ako je tebi superman sto puta bolji, šta mene to briga, ali poštuj i tuđa mišljenja, a ne tu ko debil boldati i farbati post. Necu ni komentirati ponovo onoga sa godinama. Balavac našao nekome o godinama.
Lol legendo na forumu si, a forum služi za rasprave.
Ako te smetaju rasprave i hoćeš da je sve samo circlejerk onda si fulao mjesto.
Woodie i ja ćemo se tu raspravljat o stripovima i ja ću mu objasnit da je DC bolji i on neće htjet shvatit i svejedno ćemo opet ić u Destiny 2 raid da dobijem trofej.
WooddieBone aj pročitaj ponovno cijeli post, imam osjećaj da si pročitao samo prvu rečenicu di sam nabrojao bitne Batmane.
A Civil War je užasni rip-off Kingdom Comea, ti si iskreno prva osoba ikad koji sam vidio da hvali civil war.
Možda je po orginalnoj tematici Civil War bio kopija Kingdom Comea, al ajde usporedi njih i njihovu formu i posljedice na sami univerzum pa reci koji je bolje razrađen.
Civil War se sastoji od više od 90 izdanja dok je Kingom Come miniserijal od 5 il 6 izdanja.
Kingdom Come se događa u alternativnom svemiru koji se naravno uopće ne dotiče Earth Onea i jednom kad je gotov nema apsolutno nikakvih posljedica što je tipično za DC.
Civil War se događa u Earth 616 koja je glavni Marvel univerzum.
Posljedice su apsolutno ogromne na cijeli univerzum i na svakog lika posebno. Civil War je obuhvačao sve likove koji su imali strip u 616 universeu i nikad ništa više nije bilo isto nakon njega.
Također treba spomenut i Embedded koji izlazi kad je neki crossover i prikazuje to sve iz perspektive reportera.
Uglavnom gledaš cijeli event iz perspektive svakog lika, a glavna izdanja samo zaokružuju pojedino poglavlje.
Odrađeno miljama ispred Kingdom Comea.
Uz to, svaki Marvel Crossover u zadnje vrijeme je takav.
DC samo napravi Crossover i dok je u main serijalima sve isto ili se resetira na stanje prije u slučaju Crisisa.