Ček ne kužim smisao ovog nabrajanja “postignuća”random likova? Kaj točno to dokazuje?
Kako Marvel razrađuje svoje likove bolje?
I reci mi molim te kako je Civil War bolji od Kingdom Come? Kako si došao do tog zaključka?
Nisu to postignuća nego progresija.
Jasno mi je da kao DC fan ne razumiješ o čemu se radi.
DC ne poštuje svoje čitatelje dovoljno da im ponudi pošteni, ako ikakav character progression.
Rebirth? Koji je to sad već?
Šesti, sedmi?
Neznam, mislim da je prošlo premalo od New 52 da bi se sad radio opet reboot, al to je DC, strah ih je išta radikalno promjenit sa likovima pa moraju ispočetka krenut.
Hoćemo li opet gledat Batmanove starce kak umiru?
I da, taj mračniji ton koji svi hvalite vam ide pa-pa u Rebirthu u korist Marvelovom lakšem i svijetlijem tonu.
Marvel je nakon 70 godina tek napravio svoj prvi reboot sa Secret Wars crossoverom. Do tad je sve bilo jedna kontinuirana radnja.
I ovo kvantiteta != kvaliteta nema nikakvog smisla jer Marvel nije trpao količinu u Civil War nego je sva svoja postojeća izdanja uključio u njega dok je DC izdao crossover u drugom univerzumu dok mu glavna izdanja nastavljaju sa istim stvarima kao da se ništa ne događa.
I da Cap je živ, a umro je u Civil Waru.
Ja ti pričam o tome da akon Civil Wara ništa više nije isto i nema status quoa.
Stanje u univerzumu je drastično drugačije i svaki lik je u djelu svog života u kojem nikad prije nije bio.
I to je progresija.