Ne znam dal znate za ovo, al čini mi se da će biti nastavka ( skrolajte ispod videa ) :

https://twitter.com/andreapessino/status/679071716639834112

Iskreno se nadam,meni osobno fenomenalna igra,trajnost od 7 sati koja je zadnjih 9 godina standard industrije je odjednom smrtni grijeh ove igre(cast izuzecima),ko QTE-i,dvolicnost i licemjerje je ovdje dosla do vrhunca,al ok,to je u proslosti,nadam se da bu nastavak trajal 8 sati pa da budu svi zadovoljni  ;)

Također sam iznimno uživao u igri, kratkoća mi nije smetala i htio bi nastavak. Razumijem da će neko bit ljut ako plati igru po punoj cijeni i onda dobije oko 7 sati gameplaya, ali da bi se zbog toga trebala cijela igra blatit...
Najveći problem kod ove igre je što nakon tih 7 sati nema više ništa za radit. Doslovno ništa osim tog SP-a nisu stavili. Eventualno ako se nekom ponavlja igra.
Ne kažem da su trebali MP stavit, ali neke challenge mape ili nešto treće su mogli... Makar kažem, ja sam i ovako zadovoljan igrom.

Mogli su ubaciti extra mod sa scoring sistemom, new game plus, upgradeanje oružja, čak bi i co-op funkcionirao u igri,...
Problem je što je tih nategnutih 7 sati igre krcato cut-scenama, i još praznim hodom, pa napucavanja ima relativno malo za pucačinu.
Ne sjećam se AAA igre koja je bila ovako siromašna u sadržaju. Ostale s kratkim kampanjama uglavnom imaju co-op ili mp sa strane. Zato im se kratkoća ni ne zamjera.

Jedino mi pada na pamet Vanquish, ali on je imao scoring sistem i challenge mape koje su testirale poznavanje složenih mehanika igre, daleko dubljih nego u The Orderu. I toj igri je zamjerana kratkoća.

Meni je također Order 1886 bio odličan. Solidan 3rd person shooter sa odličnom atmosferom

14 dana kasnije

Također sam iznimno uživao u igri, kratkoća mi nije smetala i htio bi nastavak. Razumijem da će neko bit ljut ako plati igru po punoj cijeni i onda dobije oko 7 sati gameplaya, ali da bi se zbog toga trebala cijela igra blatit...
Najveći problem kod ove igre je što nakon tih 7 sati nema više ništa za radit. Doslovno ništa osim tog SP-a nisu stavili. Eventualno ako se nekom ponavlja igra.
Ne kažem da su trebali MP stavit, ali neke challenge mape ili nešto treće su mogli... Makar kažem, ja sam i ovako zadovoljan igrom.
Meni je igra jako dobra. Istina da je prekratka i QTE su totalno bezveze ali atmosfera je odlicna, napucavanje dobro, prica i likovi jako zanimljivi i originalni i s tehnicke strane igra rastura.
Mislim da nastavak ima potencijala da bude jedna od najboljih igara generacije. 

Meni cak nisu niti smetali QTE eventi, nego sto si bio primoran hodati na nekim djelovima, nije bilo trcanja.
Ali to je vjerojatno dizajnerski trik da produze vrijeme prelaska igre :

2 godine kasnije

Lud nisam, a ni slijep, ali ovo je i dan danas strahovito tehnolosko cudo, ispred ogromne vecine puno novijih igara, igram po ne znam koji put i jednostavno se iznova cudim kak to genijalno izgleda.

I vjerojatno najispoliranija igra na releaseu koju sam ikad vidio.
Šteta što će takvih naslova biti na kapaljku jer jbg, danas sve mora biti open-world, grind i multiplayer.

2 godine kasnije
mjesec kasnije

Nadoknađujem gradivo s PS ekskluzivama, pa sam nakon svršetka KH3 krenuo na ovo. Zasad i nije tako loše po pitanju onih dionica kad napokon dobijem priliku igrati igru umjesto gledanja animacija i prisilnog hodanja.

Još uvijek mi je u memoriji onaj famozni shitstorm oko 4-5h koliko navodno traje igra te ovaj video:

I da, ova igra ima uvjerljivo najmanji font za titlove. Baš teški užas kad još imaš i "odrezan" dio prikaza.

Zero Prije dva dana sam i ja krenuo s ovime. Za sada mi je najveće razočaranje mrtva atmosfera, nema zvuka okoline gotovo uopće... Izuzev toga, zabavno, fora likovi, fora ideja, ok napucavanje.

Order mi je bio jedna pd prvih igri koje sam odigrao na PS4 i sjećam je se kao dobre igre.

sad kad razmislim bolje, vrlo malo toga sesjećam, par scena i big ass cepelina

igra taman vrijedi nekih 6-7€ za koliko se da naci na eBay-u

Prva igra za ps4 koju kupio, jos doma imam blackwater editon i steelbook.

Nedavno opet odigrao.
    Grafika i dalje vrh, al brate daj im da trcim, kad mi igra uspori kretanje na slow motion dok mi netko prica dođe mi da ready at dawn nukeam.
    stealth sekcija su isto bezveze, neprijatelji vrariaju od "pojma nemam da si tu" do "you are already dead, bang"

deathwish

Imam i ja tu ediciju jer je bila na akciji za samo 300 kn 😃

Sad kad ste podigli temu baš mi je došla želja preći još jednom (samo sam jednom daleke 2014). Ionako ne znam šta bi igrao, a do RE 3 ima još mjesec dana.

Odigrao sam jednom tu igru, no ne sjećam se apsolutno ničega iz nje, osim nekih fora oružja i ogromnog zeppelina. Mogao bih ponoviti, no sumnjam da budem u skoro vrijeme zbog ogromnog backloga (u suštini, prednost dajem igrama koje nisam još probao).

Mislio sam i da su QTE borbe s vukodlacima trademark.: p