Developers: Ready At Dawn/SCE Sancta Monica Studios
Publisher: SCE
Genre: TPS
Engine: RAD 4.0
Platform: PS4
Release Date 20.02.2015
http://youtu.be/ZaYmu7XVGvM
Setting
The Order: 1886 is set in an alternate history London, where an old order of knights keep all of the world safe from half breed monsters, who are a combination of animal and man. In the game's history, around the seventh or eighth centuries a small number of humans took on bestial traits. The majority of humans feared these half-breeds and war broke out. Despite the humans outnumbering the half-breeds, their animal strength gave them the upper hand in centuries of conflict.
Centuries earlier, humanity finds new hope in King Arthur and the Knights of the Round Table. King Arthur and his like-minded knights take the fight to the half breeds, but Arthur soon realizes it's a losing battle. Through a mysterious turn of fate, the Knights discover Blackwater, a mystical liquid that significantly extends their lifetimes and gives them remarkable healing abilities. Despite this new advantage, the half-breeds continue to win battle after battle, until the Industrial Revolution turns the tide. Engineers are far ahead of their time, inventing technologies such as thermal imaging, Zeppelins, and wireless communications. New weapons belch electricity, ignite clouds of molten metal on top of enemies, and fulfill dual functions as fragmentation grenades and proximity mines.
The Order: 1886
Perfektna igra sa odlicnom pricom i zanimljivim gameplayom,ja sam uzival u svoja dva prelaska i nadam se nastavku.
Perfektna igra sa odlicnom pricom i zanimljivim gameplayom,ja sam uzival u svoja dva prelaska i nadam se nastavku.Jep! Potpisujem!
Prešao igru, sad jos samo porjesavat sve trofeje i platinum je tu. Sad kad sam odigrao do kraja igru vidim da su ocjenevise-manje na mjestu. Odlicno i zabavno napucavanje uz savrsenu grafiku i solidnu filmsku pricu i razocaravajuci kraj na pola radnje.
Takoder ocekivao sam vise borbi sa Lycanima i drugim bestijama i da to nece biti tako pojednostavljeno.
Nadam se nastavku i ucenju na svim greskama. I da stave taj odraz likova u ogledalima, pa jbt skoro sve igre to imaju....
i razocaravajuci kraj na pola radnje.Ovo pitam svakog kad neko veli nedovrsen kraj il razocaravajuc. Sad mi objasni kakav si kraj ocekivao ak je planiran nastavak?
Ovo je isto ako si gledao Hobita 1 ili 2, ono taman se uzivis u film, zaboravis na vrijeme a kad ono eto creditsa, ono wtf. Prakticki desio se vrhunac i cekanje na nekakvo rijesenje svega a kad ono finito. I sad cekaj par god na nastavak ako ga uopce bude.i razocaravajuci kraj na pola radnje.Ovo pitam svakog kad neko veli nedovrsen kraj il razocaravajuc. Sad mi objasni kakav si kraj ocekivao ak je planiran nastavak?
Ocekivao sam i jako me zanimalo sta ce se desit sa Lordom Hastingsom koji je vampir i tu je muljaza Lord Chancelora (glavnog order bradonje) ali sve je spremljeno za nastavak, po meni trebali su malo bolje zavrsit pricu za sada.
A jesi li se bunio za GOW, GOW II, GOW III? Isti jarac.
Ovo je isto ako si gledao Hobita 1 ili 2, ono taman se uzivis u film, zaboravis na vrijeme a kad ono eto creditsa, ono wtf. Prakticki desio se vrhunac i cekanje na nekakvo rijesenje svega a kad ono finito. I sad cekaj par god na nastavak ako ga uopce bude.
Ne sjecam se, davno je to biloA jesi li se bunio za GOW, GOW II, GOW III? Isti jarac.
Ovo je isto ako si gledao Hobita 1 ili 2, ono taman se uzivis u film, zaboravis na vrijeme a kad ono eto creditsa, ono wtf. Prakticki desio se vrhunac i cekanje na nekakvo rijesenje svega a kad ono finito. I sad cekaj par god na nastavak ako ga uopce bude.
Anyway bila je uzivancija preci igru.
Jel imaju u planu ikakve DLC sadrzaje ili new game plus, bilo sta bi bilo super.
S1r1uS
Neće bit DLC-a
Masteru još nisi benan?
Inače, nakon 117h Dragon Agea počeo sam igrati opet The Order. I svaki puta se iznenadim kako ovo čudo izgleda, ali i zvuči dobro. Šteta što ću je završiti ubrzo i onda nemam šta igrati, ali da igra zaslužuje puno veće ocjene nego što ih je dobila...mislim da da.
Flipper
Masteru još nisi benan?Nesi se ni predstavil, već me tu pitaš zaš nesem banan.
Mozda je bolje da je dobila niske ocijene. Nastavak bi onda mogao bit puno bolji, ako ga bude naravno. Steta sta je kratka igra.
Ja jucer krenuo igrat i zadovoljan sam za sada. Obozavam kako nema klasicnih krajeva chaptera vec to ide tako veoma lijepo i neprimjetno. Jedino su nabacali hrpu likova i mjesta pa sam se malo izgubio
Gledao malo brata kako igra i impresioniran grafikom i zvukom, kao i filmskim ugođajem. Jedini nedostatak što je sve jako mračno. Jedva čekam mu otet ps4 i odigrat igru.
Ja završio jučer u 2 ujutro. Najbolje ju je igrat u mrklom mraku i sa slušalicama. Meni je baš bilo gušt igrati i danas idem ponovo ispočetka pohvatat priču do kraja i po prvu PS4 Platinu
https://youtu.be/EjpJ8D5_zrA
Damn , photo mode je odlican za ovu igru :)
Bas kada ju zavrsih cijelu
a daj wtf taman kad sam redakcijsku kopiju igre poslala dalje awwww neeeeeeee
nek mi netko tko ima igru uslika rani lakshmibai bar jednom da joj se mogu divit