chono7
pa upravo si gore napisao broken i da bude uopce igriva.
Ma gdje sam ja napisao to? Rekao sam u kontekstu, ako igra ima day1 patch od 30-40 gb da je vrlo lako posumnjati da je VERZIJA na disku (znači 1.00) vjerojatno poprilično loša. Isto sam rekao da ne vjerujem da će 2077 imati toliki patch već nešto standardniji od možda 5gb što je ok.
Ne znam što si se ti našao prozvanim da braniš CDPR (prvi branik), a nitko ga ni ne napada? Uostalom, činjenično igre izlaze broken na disku te bez patcha dosta često izgledaju loše ili se ne igraju dobro. To možeš lijepo provjeriti, kada se već praviš toliko pametan.
U prijevodu dosao si ovdje u Cyberpunk topic kenjat, jer eto to je popularno danas i vidio si bait sa pogresnom informacijom o 56gb. Mislim ocito je da ne moze biti ocitije.
Da, došao sam u Cyber topic kenjati, i to igru koju sam, pazi sad PREDNARUČIO i koju ću igrati day1. Bravo, uzmi keks.
70gb + 56gb je i dalje manje od CODa 😁
Ovo je bila tvoja reakcija na tweet btw. "Pametan" jedini skužio, moš mislit. Daj prestani soliti pamet svima. Odma okačio emojie i počeo bacati fore kada je skužio da postoji mogućnost tolikog day1 patcha. Jako prozirno.