chono7
pa upravo si gore napisao broken i da bude uopce igriva.
Ma gdje sam ja napisao to? Rekao sam u kontekstu, ako igra ima day1 patch od 30-40 gb da je vrlo lako posumnjati da je VERZIJA na disku (znaÄi 1.00) vjerojatno popriliÄno loÅ”a. Isto sam rekao da ne vjerujem da Äe 2077 imati toliki patch veÄ neÅ”to standardniji od možda 5gb Å”to je ok.
Ne znam Å”to si se ti naÅ”ao prozvanim da braniÅ” CDPR (prvi branik), a nitko ga ni ne napada? Uostalom, ÄinjeniÄno igre izlaze broken na disku te bez patcha dosta Äesto izgledaju loÅ”e ili se ne igraju dobro. To možeÅ” lijepo provjeriti, kada se veÄ praviÅ” toliko pametan.
U prijevodu dosao si ovdje u Cyberpunk topic kenjat, jer eto to je popularno danas i vidio si bait sa pogresnom informacijom o 56gb. Mislim ocito je da ne moze biti ocitije.
Da, doÅ”ao sam u Cyber topic kenjati, i to igru koju sam, pazi sad PREDNARUÄIO i koju Äu igrati day1. Bravo, uzmi keks.
70gb + 56gb je i dalje manje od CODa š
Ovo je bila tvoja reakcija na tweet btw. "Pametan" jedini skužio, moÅ” mislit. Daj prestani soliti pamet svima. Odma okaÄio emojie i poÄeo bacati fore kada je skužio da postoji moguÄnost tolikog day1 patcha. Jako prozirno.