fensisuperstar
moraš uzeti u obzir da su se fizičke kopije napravile onda kad je status otišao u gold.
Mora dev uzeti u obzir da igre koje idu na printanje u fizikaliju, moraju biti igrive. Ne možeš eto samo onako staviti poludovršenu beta verziju igre koja realno treba patch da bi bila igriva. Dev to mora paziti.
chono7
dakle samo napisi da nemas pojma
U čemu točno nemam pojma? Pojasni.
Ako je tebi svejedno koliki ce biti patch, onda ne treba ni izigravati dezurnog dusebriznika koji se toboze brine za druge.
Zašto ne? Zato što bi slučajno opravdao i bilo bi ti ok da se na disku nalazi broken verzija igre? Meni to nije ok. Da li bi tebi to bilo ok, a da checkaš svaki box koji sam gore rekao?
Imaš primjer Days Gone igre, koja je u nepatchiranoj verziji katastrofa. Izgleda i izvodi se očajno (PS4 verzija jel), ili evo najnoviji COD na PS5 disku (koji može promiti 100gb podataka) ima samo 53gb sadržaja, a ostatak moraš skidati što je totalno neprihvatljiva stvar. Ljudi kupe fizičku verziju igre, a onda je moraju skidati svejedno, iako za to nema tehničkog razloga. Little Hope je isto neigriv na 1.00 verziji koja se nalazi na disku, očaj.
To nije u redu nikako i ne znam kako netko to može opravdati.
Patch moze biti u razumnoj velicini i kompaktan kao u vecini igara, ali moze biti i inkrementalan i dostici velicine CODovih azuriranja.
Prvo je razumno, a drugo je lijenost ili nesposobnost. Nema treće.