fensisuperstar e čitavo vrijeme si razmišljam. znači nema jebene šanse da u cyberpunku nema w3 quest reference da ga jebeš. Znači ako su mogli dodati geralta u jebenom MONSTER HUNTERU gdje igraš sa njime. onda barem očekujem wanted poster od Geralta i Ciri. 😃
ikral Pa Ciri je bila u tom svijetu/vremenu i sigurno će biti nešto o njoj a (mark my words) kladim se i da ćemo ju sresti.
doktor1 Ako je sretnemo vjerovatno će biti u nekom sidequestu. Ili će se je moći vidjeti kako luta iako će biti rijetko...
pravednik Malo sam skeptičan iskreno, skidam kapu ako 90% ovakvog izgleda bude moguće postići na high end PC-u.
wooddiebone Mislim da su Witcher 2 i 3 savršen primjer što je moguće kad su developeri sposobni. Obje igre su promjenile očekiva ja svih nas i kad su izašle, nitko nije vjerovao što gleda pred sobom.
Fico chono7 Malo mi je hajp splasnuo nizom odgoda, ali sam krenuo prije par dana prelaziti Deus Ex: HR ponovno i ponovno sam kupio kartu za hajptrejn. Jedva čekam vidjeti više, a da ne govorim o samom igranju.